reklama
tabitha
Aktywna w BB
Ojoj zdrówkaDzień dobry poniedziałkowo,
U mnie samopoczucie fatalne...dopadło i mnie przeziębienie [emoji20]
Miłego dnia [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@tabitha oczywiście, ze można...witaj. Dziękuje za życzenia zdrowia [emoji6] trochę nas tu mało, bo w większości piszemy już na wątku zamkniętym, ale chętnie przyjmujemy "nowe", kolejne mamusie lutowe [emoji16]...No i gratuluje dzieciątka...ja tez oczekuje trzeciego, a dokładniej jeśli się potwierdzi w czwartek na polowkowym to trzeciej Córci [emoji6]
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Witaj tabitha. Gratulacje. Napisz nam coś więcej o sobie. Myśle, że jeśli czytałas choć z grubsza nasze posty to już o większości z nas sporo wiesz[emoji6] trochę się rozpisywalysmy i popaplalysmy o tym i o owym[emoji12]Witajcie
Wiem że trochę późno ale można jeszcze dołączyć? Termin mam na 23 lutego.To już będzie nasze trzecie dzieciątko.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
tabitha
Aktywna w BB
Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie. No więc mam 31 lat. Pochodzę ze śląska. Mam już dwóch synków 8 i 2,5 letniego. Trzecia ciąża była dla nas zaskoczeniem, ale bardzo się cieszymy. Po cichu liczyliśmy na córeczkę, ale chyba nie jest nam dana.
tabitha
Aktywna w BB
@tabitha oczywiście, ze można...witaj. Dziękuje za życzenia zdrowia [emoji6] trochę nas tu mało, bo w większości piszemy już na wątku zamkniętym, ale chętnie przyjmujemy "nowe", kolejne mamusie lutowe [emoji16]...No i gratuluje dzieciątka...ja tez oczekuje trzeciego, a dokładniej jeśli się potwierdzi w czwartek na polowkowym to trzeciej Córci [emoji6]
Trzecia córka zazdroszczę. Właśnie zauważyłam że coś tu cicho wiec jeśli przyjmujecie nowe ba wz to ja chętnie. Fajnie tak wspólnie ciążę przechodzić
Ostatnia edycja:
tabitha
Aktywna w BB
Z początku owszem podczytywałam was. Później jakoś czasu nie miałam, a teraz gdy postanowiłam dołączyć to większość z was uciekłaWitaj tabitha. Gratulacje. Napisz nam coś więcej o sobie. Myśle, że jeśli czytałas choć z grubsza nasze posty to już o większości z nas sporo wiesz[emoji6] trochę się rozpisywalysmy i popaplalysmy o tym i o owym[emoji12]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
reklama
małamysz
Początkująca w BB
Hej wszystkim a u mnie nowe "atrakcje". Od wczoraj swędzi mnie brzuch (pomimo,że smaruję go biooilem więc nie powinna być skóra w tym miejscu przesuszona) i bardzo się staram nie drapać bo zostają mi czerwone kropeczki a dziś żebym się nie nudziła doszła do tego zgaga...także fajnie jest ale póki co wszystko jest do zniesienia. Czytając posty @tabitha uświadomiłam sobie,że i ja nic o sobie nie wspomniałam więc już to naprawiam. Mam na imię Ewelina, mam 27 lat i pochodzę z okolic Krakowa. Obecnie jestem w pierwszej ciąży. Dla jednych to późno dla innych w sam raz ale ja wcześniej nie czułam się gotowa na dziecko i dopiero jak związałam się z tym właściwym i jedynym mężczyzną po jakimś czasie podjęliśmy decyzję i starania o maluszka,które trwały pół roku ale się udało i teraz nasza Zuzia jest w drodze A wy myślałyście już o imionach dla swoich bobasów? My się zastanawiamy nad drugim i czy w ogóle je dawać. Pozdrawiamy ja,Zuzia,swędzący brzuch i zgaga Miłego dnia