reklama
Wątek zamknięty, po dostęp zgłoś się do @DotkassCo to jest WZ? Nie mam tam dostępu . Chyba łóżeczko z wyjmowanymi szczebelkami posłuży z 3 lata . Rodze w połowie lutego a na koniec roku czeka nas przeprowadzka. Jak nie będę już karmila to chyba umieszczę malca od razu w swoim pokoju.
małamysz
Początkująca w BB
Moja córka chyba odziedziczyła upór i robienie po swojemu po mnie. Wczoraj na 2usg gen. musiałam wyjść coś zjeść i się czegoś napić bo nie chciała się odwrócić frontem więc niewiele udałoby się zbadać. Na szczęście batonik pomógł i badanie przebiegło sprawnie. Najważniejsze jest to,że mała jest zdrowa o co zawsze się martwię. Prawie płakałam jak zobaczyłam jej buźkę, te maleńkie rączki i stópki Moja mała ślicznotka W pewnym momencie nawet poruszyła rączką tak jakby nam pomachała...a może sobie wmawiam...nieważne. Ważne,że oboje z moim facetem jesteśmy przeszczęśliwi
Pięknie. Gratuluję. Zdrowie najważniejsze. Zwłaszcza gdy nie chodzi o nas samych, a o kogoś kogo kochamy.Moja córka chyba odziedziczyła upór i robienie po swojemu po mnie. Wczoraj na 2usg gen. musiałam wyjść coś zjeść i się czegoś napić bo nie chciała się odwrócić frontem więc niewiele udałoby się zbadać. Na szczęście batonik pomógł i badanie przebiegło sprawnie. Najważniejsze jest to,że mała jest zdrowa o co zawsze się martwię. Prawie płakałam jak zobaczyłam jej buźkę, te maleńkie rączki i stópki Moja mała ślicznotka W pewnym momencie nawet poruszyła rączką tak jakby nam pomachała...a może sobie wmawiam...nieważne. Ważne,że oboje z moim facetem jesteśmy przeszczęśliwi
Ooo to cudowne chwile . Nam Pan ginekolog zawsze nagrywa płytkę oprócz zdjęć. Mam teściów za granicą to mam jak im pokazać ruchy czy bicie serduszka . Mam w przyszłym tygodniu wesele, będę w 20 tygodniu a wtedy już dzidzia słyszy dźwięki z zewnątrz to nie będzie dla niej duży szok taka głośna muzyka ?
Mimicat
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o nocne wstawanie to rozwiązałam to w ten sposób, że łóżeczko miałam przysuniete tuż przy naszym lozku. Jak się wybudzakam wystarczyłoby, że podniosła głowę i zerknelam do małego. Kiedy wstawałam w nocy na karmienie to nie musiałam latać po całym pokoju. Podniosła jedynie tyłek z łóżka wyjęłam małego do karmienia, po karmieniu poczekalam aż mu się odbije, odłożył i dalej szłam spać bez wychodzenia w zasadzie ze swojego łóżka. Mały był nauczony, że rodzice są blisko wiec nie pchał nam się nawet jak był juz chodzacym maluszkiem do naszego łóżka. Teraz juz śpimy w oddzielnych pokojach ale i chłopak ma już swoje lata...5
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
@Chrząszczyk miałam identyczny patent i tak samo się sprawdził, w sensie, że mała nam się do łóżka nie pchała, więcej - jak już była starsza i chciałam, żeby z nami poleżała np. to potrafiła zapytać "a mogę już do swojego łóżka?" polecam też łóżeczka z opuszczanym bokiem, można w zależności od potrzeby opuścić bok lub mieć standardowe
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dzień dobry poniedziałkowo,
U mnie samopoczucie fatalne...dopadło i mnie przeziębienie [emoji20]
Miłego dnia [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie samopoczucie fatalne...dopadło i mnie przeziębienie [emoji20]
Miłego dnia [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama