reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Witam :)
Martula gratulacje :)
Kruszynka zdrówka
Skleroze mam od,dawna ale teraz jestem tak nieogarnieta ze szok o_O
juz nie wiem co i komu miałam odpisać

Dziś ciężki dzień w pracy, w ogóle ostatnio jakaś zmęczona jestem..
Czas na kolację. Która mi powie na co mam ochotę? :laugh2: bo nie mam pojęcia :rofl2:
Ja wlasnie robię sałatkę jarzynowa...:p:p:p

@przyszłamama1 gratulacje [emoji2]

Ale się najadłam spaghetti, boszzzz co za żarłok ze mnie [emoji15]...oglądałam dziś kuchenne rewolucje i tak mi się śledzia zachciało- mam nadzieje, ze R mi kupi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez robiłam dziś spaghetti i tez najadłam się jak bąk :)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy czujecie juz takie mocniejsze i regularne kopniaki maluszka?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ani mocniejszych ani regularnych :) czułam łaskotanie przez jakieś 2 tygodnie a teraz tak od tygodnia puknięcia delikatne ale jeszcze nie ma regularności. Zauważyłam tylko ze jak ide ide ide gdzies na dworzu a potem stoję to wtedy sie wierci :)
My właśnie zjedliśmy kurczaka z różna [emoji38] jak wracaliśmy od lekarza zajechalismy do apteki, obok apteki budka z kurczakami, jak zapachniało to nie mogłam się powstrzymać [emoji16]

Martula ja to dużymi oczami czytam Twoje posty o tym co jadłaś. Albo jestes odważna albo nie masz problemów żołądkowych :)
Wcześniej hot dog teraz kurczak. A ja mam na te rzeczy ogromna ochotę ale skończy sie u mnie wzdeciami i kluciami w jelitach :/ tak przynajmniej było w 1 trymestrze a teraz sie boje jeszcze zaszaleć.
Zjadłam juz co prawda pol pizzy mrożonej podgrzewanej w piekarniku i było Ok. A tak to jeszcze unikam sosów panierek itd.

Ruchy - cudne uczucie, moja pierwsza utrzymana ciąża, więc wzruszeń wiele. Mały mi rządzi szczególnie po jedzeniu (dziś po bułce z sałatą, szynką i pomidorem było salto) I wieczorami. Ach ach jestem zakochana ☺️
Co do jedzenia, u mnie dziś drugi dzień rosół z indyka, a w ogóle to cały dzień myślę o jedzeniu. W sobotę mamy 1 rocznicę ślubu i mamy małą imprezkę dla najbliższych, więc dzisiaj ustalam menu, robiłam listę zakupów i właśnie z tych większych, spożywczych właśnie wróciliśmy. Mięsko zamówiłam w zaprzyjaźnionym sklepie, gdzie wiem że dostanę świeże ☺️ jutro sprzątanie, marynowanie mięsa, jutro zrobię też sałatkę warzywną, mamie zlecilam galat z kurczaka i torta ☺️ reszta w sobotę

reklama
Ani mocniejszych ani regularnych :) czułam łaskotanie przez jakieś 2 tygodnie a teraz tak od tygodnia puknięcia delikatne ale jeszcze nie ma regularności. Zauważyłam tylko ze jak ide ide ide gdzies na dworzu a potem stoję to wtedy sie wierci :)

Martula ja to dużymi oczami czytam Twoje posty o tym co jadłaś. Albo jestes odważna albo nie masz problemów żołądkowych :)
Wcześniej hot dog teraz kurczak. A ja mam na te rzeczy ogromna ochotę ale skończy sie u mnie wzdeciami i kluciami w jelitach :/ tak przynajmniej było w 1 trymestrze a teraz sie boje jeszcze zaszaleć.
Zjadłam juz co prawda pol pizzy mrożonej podgrzewanej w piekarniku i było Ok. A tak to jeszcze unikam sosów panierek itd.
Nie mam problemów żołądkowych, raz na jakiś czas nie zaszkodzi :) hot-dog był 2 tygodnie temu i już o nim zapomniałam [emoji23]

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry