reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Mnie dzisiaj w nocy złapał okropny skurcz obu łydek,bolało okropnie,łzy mi leciały,męczyłam się ok.10 minut zanim puściło..

Dzień dobry :) ja dziś na badania muszę lecieć, więc mąż się śmieje że znowu mnie na spacer wyprowadza ;) obudziłam się już o 5 na siku, a że muszę oddać mocz do badań to już się tak rozbudziłam, że nie zasnęłam. Teraz czekam aż mąż wstanie, lab od 7.15 czynny, chyba umrę z głodu [emoji32]
Miłego dnia! [emoji1]

Dzień dobry, współczuję dziewczyny nie przyjemnych skurczów w lyddze. A zwłaszcza pustego żołądka z rana przed badaniem okropnosc. O ile skurcze łydek mnie nie dotyczą, bo chyba miałam tylko raz w życiu to wyjścia z domu na ssaniu tez bym nie zniosła. Idę na śniadanko. Miłego dzionka

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Dziewczyny.
Mnie dzisiaj w nocy złapał okropny skurcz obu łydek,bolało okropnie,łzy mi leciały,męczyłam się ok.10 minut zanim puściło..

Współczuje :( mnie kiedys złapał za obydwie stopy za palce i jak nie trzymałam to je wyginało :/ ale to było kiedys jak w zimny dzień chodziłam na obcasach z odkrytymi palcami. Potem juz nigdy wiecej :D
A magnez bierzesz? Moze za mało..
Dzień dobry :) ja dziś na badania muszę lecieć, więc mąż się śmieje że znowu mnie na spacer wyprowadza ;) obudziłam się już o 5 na siku, a że muszę oddać mocz do badań to już się tak rozbudziłam, że nie zasnęłam. Teraz czekam aż mąż wstanie, lab od 7.15 czynny, chyba umrę z głodu [emoji32]
Miłego dnia! [emoji1]
Martula jak ja nie lubię wychodzić z domu bez śniadania. A na badania mam dosyć daleko ze muszę kilka przystanków podjechać autobusem jeszcze przejść po schodach przez kładkę nad ulica i jeszcze iśc z pol kilometra. Pije wodę w drodze a w torebce zawsze pączek albo kanapka.

Ja teraz jem musli na śniadanie i zaraz wychodzę do pracy. A dzisiaj po pracy czeka mnie jeszcze 1,5 h pociągiem w rodzinne strony na weekend. Dobrze ze mam juz wygodne spodnie :) po południu i wieczorem po pracy juz mam ciężki brzuch i tylko bym leżała a tu tyle do zrobienia.

@Chrząszczyk i tak zrozumiałam od razu ;)
Miłego dnia wszystkim :*

Syla, biorę magvit B6 ale on ma małe stężenie magnezu,zaledwie 48 mg, biorę 6 tabletek dziennie.Ale jest magnez który ma 1350 mg a nawet 1500 mg. jedna tabletka i chyba taki muszę kupić i brać ze 3 razy dziennie.

reklama
Dzień dobry,

Pogoda znów jesienna, nic się nie zmieniło, a miałam jednak nadzieje, ze może jeszcze odrobine słońca zobaczę...cóż sama pogoda nakłaniał nie do porządków w domu, szkoda tylko, ze tak sennie

@Chrząszczyk na łydkę wybaczamy [emoji12]

@serena22 współczuje skurczu łydek...w poprzednich ciążach miewałam- masakra, ruszyć się człowiek nie mógł... w tej natomiast ręce mi drętwieją niemiłosiernie. Magnez to magnez, może być tez brak potasu...poproś na wizycie o zlecenie badań na poziom magnezu i potasu, wtedy będziesz wiedziała czy zwiększać dawkę magnezu czy dołączyć coś jeszcze

Miłego dnia kochane
Nad śniadaniem się zastanawiam i chyba wciągnę śledzika...mężuś mój kochany wczoraj mi kupił i od wczoraj ślinka mi na niego cieknie. A ze na noc jeść nie chciałam, bo bym się męczyła to na śniadanko jak w sam raz [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry