Witam czwartkowo (?), chyba tak...przez to siedzenie w domu straciłam rachubę [emoji15]
Od kilku dni patrzeć na siebie nie mogę, syf na syfie, twarz masakra...matko jak zbrzydłam [emoji33]
@asieek słodziak ten Twój synio. Moje dziewczyny tez już nie mogą się siostry doczekać [emoji23]
@Minia86 niestety, moderatorka tez ma swoje życie prv i nie zawsze dostęp do netu...w każdym razie jesteśmy na finiszu [emoji6]...gratuluje udanej wizyty [emoji16]
@serena22 przepraszam za moja ciekawość...i tak zawsze śpicie? W jakim wieku masz dzieci? Przepraszam, gdzieś mi umknęło
@Miś-owa ja sobie nie wyobrażam spać z dziećmi w jednym pokoju...zawsze do poł roku- roku Maluszek był z nami w sypialni...a później już w dziewczyny w swoich pokojach, jeśli są chore (co bardzo rzadko się zdaza- odpukać) wtedy mogę przytulić, spać obok (obie maja łóżka 140/200 wiec jest gdzie...aczkolwiek w wieku, gdy Amelia ma już 9 lat spanie razem uważam za średnio zdrowe dla psychiki zarówno dorastającej panny co i rodzica. ( to moje zdanie, każdy robi jak uważa i mi nic do tego)...uważam jednak, ze rodzice powinni spać razem. Nie czaje związków, w których ojciec np spi na kanapie, bo matka śpi z dzieckiem (i tak non stop do kilku lat), albo matka ma swoją kanapę w pokoju dziecka i spi z nimi, a ojciec spi sam. Wydaje mi się, ze dzieci są wspólne i oboje rodziców powinno do dzieci w nocy wstawać.
@taśka nad czym się zastanawiać- pewnie, ze budować...nawet jakby to mialo być 100 metrów to i tak warto- wtedy jesteś panem w swoim domu [emoji6] i żaden sąsiad Cię nie będzie wqrwial...zasada "wolnoc Tomku w swoim domku" będzie tu bardziej realna [emoji6]
U nas tez wieje i leje od rana, a mnie pobolewa brzuch...dziś chyba będę zmuszona wrzucić na luz
Miłego dnia [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom