martula1985
Fanka BB :)
Witamy kolejną w trzypakuWitam lutowe mamy dołączam się do grona na forum jeśli pozwolicie. W teorii mamy termin na 18.02 ale rozwiązanie na pewno będzie szybciej bo jesteśmy w trzypaku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy kolejną w trzypakuWitam lutowe mamy dołączam się do grona na forum jeśli pozwolicie. W teorii mamy termin na 18.02 ale rozwiązanie na pewno będzie szybciej bo jesteśmy w trzypaku
Jest to moja pierwsza ciąża i mimo, że będą bliźniaki, nie było żadnych wymiotów, żadnych strasznych gorszych dni. Raz lepiej raz gorzej, zdecydowanie ostatnio coraz lepiej. Jesteśmy w 18 tygodniu i w końcu zaczynam czuć, że ktoś w tym brzuchu mieszkaWitaj,
Gratulacje jak mija ciąża w trzypaku?
WitamWitam lutowe mamy dołączam się do grona na forum jeśli pozwolicie. W teorii mamy termin na 18.02 ale rozwiązanie na pewno będzie szybciej bo jesteśmy w trzypaku
Witam, w którym tygodniu jesteście, bo tak daleko nie zaszłam i nie doczytałam ?Witamy kolejną w trzypaku
U mnie 18t2d termin z OM mam na 5 lutego, ale raczej będzie to dużo wcześniej, tym bardziej że mam problemy z szyjką. U Ciebie jedno czy dwujajowe?Witam, w którym tygodniu jesteście, bo tak daleko nie zaszłam i nie doczytałam ?
Jest to moja pierwsza ciąża i mimo, że będą bliźniaki, nie było żadnych wymiotów, żadnych strasznych gorszych dni. Raz lepiej raz gorzej, zdecydowanie ostatnio coraz lepiej. Jesteśmy w 18 tygodniu i w końcu zaczynam czuć, że ktoś w tym brzuchu mieszka