reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Oprócz na badaniach w poradni wielopłodowej, raczej nie udaje mi się spotkać mamusi 2+ w brzuchu, dlatego się nie dziwię że jestem dopiero druga w trzypaku ;)

Zle zrozumiałam, myślałam ze nosisz trojaczki, bliźniaków u mas trochę jest, jedna z nas będzie miała trojaczki [emoji6]

85993e3koj7clzdz.png

U mnie 18t2d :) termin z OM mam na 5 lutego, ale raczej będzie to dużo wcześniej, tym bardziej że mam problemy z szyjką. U Ciebie jedno czy dwujajowe? :)
U mnie szyjka że stali :D długa, zamknięta i nic jej nie rusza. Bliźniaki będą dwujajowe, na USG genetycznym w 14tc lekarz powiedział, że będą dwa chłopaki, zobaczymy czy nic się nie zmieniło na połówkowym ;)

U mnie szyjka że stali :D długa, zamknięta i nic jej nie rusza. Bliźniaki będą dwujajowe, na USG genetycznym w 14tc lekarz powiedział, że będą dwa chłopaki, zobaczymy czy nic się nie zmieniło na połówkowym ;)
To super :) ja jeszcze nie wiem, lekarz powiedział że w okolicach 20 tygodnia sprawdzi, więc albo w ten czwartek albo za dwa tygodnie :) wiem tylko tyle, że dwujajowe :)

reklama
Myślę, że zależy od lekarza, ja akurat trafiłam na super ginekologa, co prawda szłam do niego tylko na USG genetyczne, bo jest w tym fachowcem i w żartach się spytałam, czy może już coś tam widzi co jest między nogami u nich, bez problemu odpowiedział, posprawdzał ;)

Do góry