reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Oprócz na badaniach w poradni wielopłodowej, raczej nie udaje mi się spotkać mamusi 2+ w brzuchu, dlatego się nie dziwię że jestem dopiero druga w trzypaku
Zle zrozumiałam, myślałam ze nosisz trojaczki, bliźniaków u mas trochę jest, jedna z nas będzie miała trojaczki [emoji6]
Juliettaaa123
Aktywna w BB
U mnie szyjka że stali długa, zamknięta i nic jej nie rusza. Bliźniaki będą dwujajowe, na USG genetycznym w 14tc lekarz powiedział, że będą dwa chłopaki, zobaczymy czy nic się nie zmieniło na połówkowymU mnie 18t2d termin z OM mam na 5 lutego, ale raczej będzie to dużo wcześniej, tym bardziej że mam problemy z szyjką. U Ciebie jedno czy dwujajowe?
martula1985
Fanka BB :)
Nawet trojaczki mamy tu na lutówkach
martula1985
Fanka BB :)
To super ja jeszcze nie wiem, lekarz powiedział że w okolicach 20 tygodnia sprawdzi, więc albo w ten czwartek albo za dwa tygodnie wiem tylko tyle, że dwujajoweU mnie szyjka że stali długa, zamknięta i nic jej nie rusza. Bliźniaki będą dwujajowe, na USG genetycznym w 14tc lekarz powiedział, że będą dwa chłopaki, zobaczymy czy nic się nie zmieniło na połówkowym
Juliettaaa123
Aktywna w BB
Zle zrozumiałam, myślałam ze nosisz trojaczki, bliźniaków u mas trochę jest, jedna z nas będzie miała trojaczki
Chyba sama też źle zrozumiałam, ale się w końcu dogadaliśmy zawsze myślałam, że jeśli z jednym w brzuszku mówi się dwupak, to chyba na mnie trzypak ale może źle rozumuję
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
reklama
Juliettaaa123
Aktywna w BB
Myślę, że zależy od lekarza, ja akurat trafiłam na super ginekologa, co prawda szłam do niego tylko na USG genetyczne, bo jest w tym fachowcem i w żartach się spytałam, czy może już coś tam widzi co jest między nogami u nich, bez problemu odpowiedział, posprawdzał