reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
A propo cytrusów wczoraj poprosiłam męża żeby kupił mi pomarańcze i brzoskwinie.. przywiózł grejpfruty i śliwki [emoji23]
Hahaha...zapamiętał dwie rzeczy? Zapamiętał...szkoda tylko ze nawet pierwsza litera się nie zgodziła [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]
martula1985
Fanka BB :)
Stwierdził że tak było opisane [emoji23] rozumiem pomylić pomarańcze z grejfrutem, ale brzoskwinie i śliwki? [emoji16] ja chyba zacznę mu zdjęcia wysyłać co ma kupić [emoji12]Hahaha...zapamiętał dwie rzeczy? Zapamiętał...szkoda tylko ze nawet pierwsza litera się nie zgodziła [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]
taśka
A Ty wiesz, ze cytrusy wzmagają zgagę?
Wiem i bardzo nad tym ubolewam.ze zgaga walczyłam już przed ciąża dlatego zapijam woda soki marchewkowe, jabłkowe i pomarańczowe wtedy jak by mi lżej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Chrząszczyk
Daj spokój. [emoji4]Wyłąź z tego dola. Olej teściowa.[emoji36] Pociesze Cię, że dupsko to boli mnie nawet jak nie leżę. [emoji12]Za długo jak sobie pochodze to tez nie jest fajnie.Cześć Dziewczyny. Ja znowu mam doła, teściowa mnie wkurza, mąż poza domem, boli mnie dupsko od leżenia i wkurzają mnie muchy. Dobijcie mnie [emoji24]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Przyznam Ci się, że od czasu do czasu łyczka, dwa coli wypije. Ale to bardzo rzadko.Całego kubka nie, bo miałabym wyrzuty, że dziecko swoje truje.[emoji4]I to jak! Najbardziej to mi się chce zimnej coli albo piwa 0% ale nikt mi nie chce kupić [emoji24]
Chrząszczyk
No, tak prawie mu się udalo[emoji38] Brzoskwinie można na upartego podpiąć pod śliwke, a pomarańcza pod grejpfruta...maczanego najwyżej w cukrze[emoji2]A propo cytrusów wczoraj poprosiłam męża żeby kupił mi pomarańcze i brzoskwinie.. przywiózł grejpfruty i śliwki [emoji23]
mama _zuzanki
Hej Dziewczyny.
U mnie czas napiętej atmosfery. Zuza idzie do pierwszej klasy, ech. Dzisiaj rozpoczęcie roku i już był płacz. Zastanawiam się co będzie jutro i jak ja ją w tej szkole zostawię. Teraz siedzi i ciągle mi mówi że ona strasznie się boi tej szkoły i jutrzejszego dnia. Aż mi się samej chce płakać
U mnie czas napiętej atmosfery. Zuza idzie do pierwszej klasy, ech. Dzisiaj rozpoczęcie roku i już był płacz. Zastanawiam się co będzie jutro i jak ja ją w tej szkole zostawię. Teraz siedzi i ciągle mi mówi że ona strasznie się boi tej szkoły i jutrzejszego dnia. Aż mi się samej chce płakać
reklama
Dotkass
@mama_zuzanki przykro mi...ja nie wiem co to znaczy, bo moje dziewczyny to takie cygańskie dzieci, ze zawsze chętnie...współczuje, może spróbuj Ją przekonać, ze pozna nowe koleżanki, będzie jeździła na wycieczki, będzie dużo ciekawych zajęć i na pewno nie jest sama, bo pewnie cześć z koleżanek tez się obawia i może niech będzie tą silną, która pierwsza wyciągnie rękę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom