reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja bym mogła jeść ogórkowa dzień w dzień :)

Zapraszam...mam wielki gar i zastanawiam się czy nie będę musiała sama jej zjeść, chyba, ze polowe zamroże

85993e3koj7clzdz.png

Ja na tej rocznicy się dziś tak obzarlam że teraz chyba ważę 5 kilo więcej. Ale było pyszne :)

Zrobiłam morfologie i badanie moczu i...mam ketony w moczu. Niby czytam że tak się zdarza ale jestem w szoku bo nigdy mi nie wyszły :)

Ja na tej rocznicy się dziś tak obzarlam że teraz chyba ważę 5 kilo więcej. Ale było pyszne :)

Zrobiłam morfologie i badanie moczu i...mam ketony w moczu. Niby czytam że tak się zdarza ale jestem w szoku bo nigdy mi nie wyszły :)

Super ze randka z mężem się udała [emoji16]. Co do badań, a jaka masz glukozę?

85993e3koj7clzdz.png

Nie przejmuj się tym, to oznacza, że nie jadłaś przed snem :). Mi tez wyszły raz i lekarze zalecali zebym jadła coś niedużego przed snem, bo te ciała ketonowe w moczu o tym świadczą. Od zastosowania się do zaleceń ciał ketonowych brak :).

Super ze randka z mężem się udała [emoji16]. Co do badań, a jaka masz glukozę?

85993e3koj7clzdz.png
Teraz nie badałam glukozy, poprzednio wyszla w normie. W moczu nieobecna.

Nie przejmuj się tym, to oznacza, że nie jadłaś przed snem :). Mi tez wyszły raz i lekarze zalecali zebym jadła coś niedużego przed snem, bo te ciała ketonowe w moczu o tym świadczą. Od zastosowania się do zaleceń ciał ketonowych brak :).

Jadłam wlasnie o 21 owoce. Ale ta miseczka i mini kromka chlebka domowego na śniadanie to były cale węglowodany tego dnia. Do tego trening i sporo czasu na nogach poza domem. Myślę ze to to.

Ostatnio jakoś mało chętnych do pisania. Tez macie takie wrażenie?

Ja jutro pobudka o 7:00, bo śniadanie do szkoły muszę przygotować i uczesać moja Gwiazdkę...dobrze, ze w ciągu dnia będę mogła się zdrzemnąć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Dotkass ja zabrałam się za ogarnianie domu, nie wiem, czy to wicie gniazda mnie wzięło czy co, chociaż na to chyba za wcześnie. Ale mam trochę czasu akurat i zabrałam się za organizację, i muszę przygotować dzieciowy budżet. Zbieram i testuję też przepisy, bo mam w planie od listopada zrobić Wielkie Gotowanie i pomrozić gotowe zupy, sosy i inne, żeby po porodzie mieć gotowe obiady i nie stać w kuchni.

reklama
Do góry