reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja bym mogła jeść ogórkowa dzień w dzień :)

Zapraszam...mam wielki gar i zastanawiam się czy nie będę musiała sama jej zjeść, chyba, ze polowe zamroże

85993e3koj7clzdz.png

Ja na tej rocznicy się dziś tak obzarlam że teraz chyba ważę 5 kilo więcej. Ale było pyszne :)

Zrobiłam morfologie i badanie moczu i...mam ketony w moczu. Niby czytam że tak się zdarza ale jestem w szoku bo nigdy mi nie wyszły :)

Ja na tej rocznicy się dziś tak obzarlam że teraz chyba ważę 5 kilo więcej. Ale było pyszne :)

Zrobiłam morfologie i badanie moczu i...mam ketony w moczu. Niby czytam że tak się zdarza ale jestem w szoku bo nigdy mi nie wyszły :)

Super ze randka z mężem się udała [emoji16]. Co do badań, a jaka masz glukozę?

85993e3koj7clzdz.png

Nie przejmuj się tym, to oznacza, że nie jadłaś przed snem :). Mi tez wyszły raz i lekarze zalecali zebym jadła coś niedużego przed snem, bo te ciała ketonowe w moczu o tym świadczą. Od zastosowania się do zaleceń ciał ketonowych brak :).

Super ze randka z mężem się udała [emoji16]. Co do badań, a jaka masz glukozę?

85993e3koj7clzdz.png
Teraz nie badałam glukozy, poprzednio wyszla w normie. W moczu nieobecna.

Nie przejmuj się tym, to oznacza, że nie jadłaś przed snem :). Mi tez wyszły raz i lekarze zalecali zebym jadła coś niedużego przed snem, bo te ciała ketonowe w moczu o tym świadczą. Od zastosowania się do zaleceń ciał ketonowych brak :).

Jadłam wlasnie o 21 owoce. Ale ta miseczka i mini kromka chlebka domowego na śniadanie to były cale węglowodany tego dnia. Do tego trening i sporo czasu na nogach poza domem. Myślę ze to to.

Ostatnio jakoś mało chętnych do pisania. Tez macie takie wrażenie?

Ja jutro pobudka o 7:00, bo śniadanie do szkoły muszę przygotować i uczesać moja Gwiazdkę...dobrze, ze w ciągu dnia będę mogła się zdrzemnąć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Dotkass ja zabrałam się za ogarnianie domu, nie wiem, czy to wicie gniazda mnie wzięło czy co, chociaż na to chyba za wcześnie. Ale mam trochę czasu akurat i zabrałam się za organizację, i muszę przygotować dzieciowy budżet. Zbieram i testuję też przepisy, bo mam w planie od listopada zrobić Wielkie Gotowanie i pomrozić gotowe zupy, sosy i inne, żeby po porodzie mieć gotowe obiady i nie stać w kuchni.

reklama
Do góry