Monisiek88
Fanka BB :)
Nie przywiazaalm do tego wagi bo mnie to nie dotyczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przywiazaalm do tego wagi bo mnie to nie dotyczy
U Ignasia ktores pampersy przeciekaly. Nie pamiętam jakie wiem, że to były te pierwsze tygodnie. Nie wiem jak on to robił. Hugiesy dawały rade, a później kupowałam albo Dady, albo wlasnie pampersy...ale to już był większy.Ja do dziś żyłam w przeświadczeniu że do końca września można składać bo nowy okres jest od listopada przecież. I wybierałam się we wrześniu jak Andrzej pójdzie do przedszkola. Ale chyba faktycznie dziś przedostatni.
Co do znajomości ja się w listopadzie przeprowadziłam do innego miasta, co prawda graniczy z moim dotychczasowym w którym mieszkałam od urodzenia, ale nikogo tu nie znam. Mam nadzieję poznać jakieś mamy jak mały zacznie przedszkole.
Nigdy nie byłam molem książkowym i mało która książka mnie wciąga. Najczęściej zaczynam i nie dokańczam. A odkąd mam dziecko to już w ogóle nie próbuję nawet bo nie umiem się skupić jak on co 5 min coś ode mnie chce.
Od razu mi się przypomina jak moja mama mi opowiadała jak zostawiała mnie z babcią, szła do pracy, a jak wracała to miała całe wiadro pieluch tetrowych do prania, prasowania, składania i tak dzień w dzień. O nie, nigdy przenigdy i tak dużo roboty jest przy dwójce dzieci.
Co do jednorazowych to próbowaliśmy chyba wszystkich i zawsze wracaliśmy do zielonych Pampersów. Jakiś czas, ale to już duużo później były Dady. Ale moje dziecko sikało w pieluchy w nocy do 4 roku życia więc tylko Pampers robi na takie wielkie dupska
Można, ale chyba wówczas nie ma się ciągłości w wypłacaniu.Moja koleżanka była wczoraj złożyć wniosek o 500+, była kolejka na kółka godzin, stała 2 godziny i jakaś babka z urzędu wyszła i powiedziała że wcale nie trzeba do końca miesiąca i kto może ma przyjść później...
Byłam u endo wyniki super, muszę jedynie zwiększyć witaminę D3, zrobiła mi usg brzucha [emoji16] jeden Krasnal ssał kciuk a drugą rączką machał, a drugi spał skulony z rączką pod główką [emoji7][emoji173][emoji7][emoji173][emoji7][emoji173]
"zapisane w wodzie" właśnie pochłonęłam polecam i dołączam do milosniczek czytania. Nie mogę się doczekać L4, to będzie wspaniały, czytelniczy czas@mavika dziś przedostatni dzień? My ma szczęście na początku sierpnia składaliśmy...5 minut i po wszystkim...zero kolejek [emoji6]...wychodzę z tego samego założenia...odcinam się od toksycznych osób, mamy na prawdę garstkę takich znajomych z którymi możemy dzielić się smutkami i radością i wiemy, ze nigdy zawiści z ich strony nie będzie, a zawsze możemy liczyć na pomoc...ale ilu takich ludzi się pozbyłam z mojego otoczenia, którzy byli fałszywi, takie wampiry energetyczne, które wysysaly ze mnie cała radość życia...po spotkaniach z nimi wracałam bez sił, z bólem głowy...masakra
@martula1985 teraz czekają na mnie "Zapisane w wodzie", "Najmroczniejszy sekret" i "Dziewczyny, które zabiły Chloe"...przed Wislocka niemalże połknęłam "Zabijce z sąsiedztwa" i "Dziewczynę z pociągu"... ja jestem z tych kobiet, które zamiast na ciuchy wydają kase na książki (ale to od kilku lat dopiero tak mam)...jak wejdę na stronę Świata Książek zawsze kupuje po 5-6 szt na raz [emoji6]
@luandzia1 gdybym zapomniała (a teraz może mi sie to zdarzyć) wszystkiego najlepszego z okazji 15 rocznicy [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom