@mavika dziś przedostatni dzień? My ma szczęście na początku sierpnia składaliśmy...5 minut i po wszystkim...zero kolejek [emoji6]...wychodzę z tego samego założenia...odcinam się od toksycznych osób, mamy na prawdę garstkę takich znajomych z którymi możemy dzielić się smutkami i radością i wiemy, ze nigdy zawiści z ich strony nie będzie, a zawsze możemy liczyć na pomoc...ale ilu takich ludzi się pozbyłam z mojego otoczenia, którzy byli fałszywi, takie wampiry energetyczne, które wysysaly ze mnie cała radość życia...po spotkaniach z nimi wracałam bez sił, z bólem głowy...masakra
@martula1985 teraz czekają na mnie "Zapisane w wodzie", "Najmroczniejszy sekret" i "Dziewczyny, które zabiły Chloe"...przed Wislocka niemalże połknęłam "Zabijce z sąsiedztwa" i "Dziewczynę z pociągu"... ja jestem z tych kobiet, które zamiast na ciuchy wydają kase na książki (ale to od kilku lat dopiero tak mam)...jak wejdę na stronę Świata Książek zawsze kupuje po 5-6 szt na raz [emoji6]
@luandzia1 gdybym zapomniała (a teraz może mi sie to zdarzyć) wszystkiego najlepszego z okazji 15 rocznicy [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom