reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Mój to się śmiał, że to męski zestaw (czytaj chłopak)
:)

No widzisz, a tu okazuje się, ze lamie wszystkie stereotypy, nawet do mojej gin się wczoraj śmiałam, ze w tej ciąży wszelkie przesady odnośnie płci u mnie można wyrzucić do kosza [emoji12]

85993e3koj7clzdz.png

Dzień dobry, ja właśnie wychodzę z łóżka :)
Swieci słoneczko wiec wybiorę się do kumpeli na wieś.
Dziś mi się śniło ze wszystkie rzęsy zgubiłam [emoji15]
Miłego dnia dziewczęta [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny, przepraszam ze tak malo sie udzielam ostatnio ale tez przeprowadzka, cale pakowanie, ciagly remontem i nerwy z tym zwiazane zabieraja mi caly czas...obiecuje ze jak juz bede na swoim to bede sie wiecej udzielac.

Wlasnie czekam na wizyte, mam nadzieję ze bedzie ok:) w ogole przez te 3tyg przybralam 2,6kg[emoji50] musze sie jakos pilnowac :) ale ostatnio mam taki apetyt ze ciągle jestem głodna...

Miłego dnia kochane!!!!!!

uwo9s65gu1738u3h.png

reklama
@Miś-owa ja mogłabym w tej ciąży jajka na okrągło jeść, a to na twardo, a to jajecznicę, omleta, pastę jajeczna...[emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurczę, a mnie jak na początku odrzuciło od jajek (po botwince z jajkiem, którą zjadłam w pracy ;) ) to do dzisiaj mnie trzyma :-D Nie zjadłam ani jednego jajka od tego czasu, nie licząc tych w cieście na naleśniki itp. ;)

W ogóle to jakoś ciężko u mnie z apetytem, tzn. jestem normalnie głodna co te 2-3 godziny, ale na nic nie mam ochoty. Choć z lekką nadzieją muszę napisać, że od paru dni baardzo powoli się to zmienia ;)

Ostatnia edycja:
Do góry