Mój to się śmiał, że to męski zestaw (czytaj chłopak)@Miś-owa ja mogłabym w tej ciąży jajka na okrągło jeść, a to na twardo, a to jajecznicę, omleta, pastę jajeczna...[emoji15]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Mój to się śmiał, że to męski zestaw (czytaj chłopak)
No widzisz, a tu okazuje się, ze lamie wszystkie stereotypy, nawet do mojej gin się wczoraj śmiałam, ze w tej ciąży wszelkie przesady odnośnie płci u mnie można wyrzucić do kosza [emoji12]
Mamazbb
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny, przepraszam ze tak malo sie udzielam ostatnio ale tez przeprowadzka, cale pakowanie, ciagly remontem i nerwy z tym zwiazane zabieraja mi caly czas...obiecuje ze jak juz bede na swoim to bede sie wiecej udzielac.
Wlasnie czekam na wizyte, mam nadzieję ze bedzie ok w ogole przez te 3tyg przybralam 2,6kg[emoji50] musze sie jakos pilnowac ale ostatnio mam taki apetyt ze ciągle jestem głodna...
Miłego dnia kochane!!!!!!
Wlasnie czekam na wizyte, mam nadzieję ze bedzie ok w ogole przez te 3tyg przybralam 2,6kg[emoji50] musze sie jakos pilnowac ale ostatnio mam taki apetyt ze ciągle jestem głodna...
Miłego dnia kochane!!!!!!
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
3kg od początku to ok mi się zdajeW sumie to 3 kg waga na wizytach wahała sie zawsze o jakies 0,5kg a tu teraz taki gwaltowny wzrost
Dziewczyna ma swoje smakiNo widzisz, a tu okazuje się, ze lamie wszystkie stereotypy, nawet do mojej gin się wczoraj śmiałam, ze w tej ciąży wszelkie przesady odnośnie płci u mnie można wyrzucić do kosza [emoji12]
reklama
@Miś-owa ja mogłabym w tej ciąży jajka na okrągło jeść, a to na twardo, a to jajecznicę, omleta, pastę jajeczna...[emoji15]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kurczę, a mnie jak na początku odrzuciło od jajek (po botwince z jajkiem, którą zjadłam w pracy ) to do dzisiaj mnie trzyma Nie zjadłam ani jednego jajka od tego czasu, nie licząc tych w cieście na naleśniki itp.
W ogóle to jakoś ciężko u mnie z apetytem, tzn. jestem normalnie głodna co te 2-3 godziny, ale na nic nie mam ochoty. Choć z lekką nadzieją muszę napisać, że od paru dni baardzo powoli się to zmienia
Ostatnia edycja: