Betę robi, a spokojna będzie dopiero po prenatalnychA w którym jesteś tygodniu że robisz prenatalne ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Betę robi, a spokojna będzie dopiero po prenatalnychA w którym jesteś tygodniu że robisz prenatalne ?![]()
Tak, ale martwię się o te leki, dlatego mi się trochę śpieszy :/ kwas foliowy też przyjmowałam Acidum 15, ale to na receptę, a te standardowe w aptece mają duuuużo niższą dawkę.Umow się po 7 tyg, tak nawet Pani w rejestracji mi mówiła, choć pewnie u mnie to serduszko będzie wcześniej bo betę ponad 2 tys miałam w dniu spodziewanego okresu, ale mimo wszystko idę do lekarza w najbliższym środę i to będzie 7+1![]()
To możesz iść dwa razy, raz potwierdzi pęcherzyk i da recepty a po 2 tyg jużTak, ale martwię się o te leki, dlatego mi się trochę śpieszy :/ kwas foliowy też przyjmowałam Acidum 15, ale to na receptę, a te standardowe w aptece mają duuuużo niższą dawkę.
Nie robię prenatalnych robię betęA w którym jesteś tygodniu że robisz prenatalne ?![]()
Mówisz że masz 5+1, i robiłaś betę 2 dni temu? Przypomnij jaki miałaś wynik w 4+6Nie robię prenatalnych robię betędopiero 5+1 pisałam że będę spokojna dopiero po prenatalnych bo mam za sobą stratę w 9 tyg
Ja też będę dopiero spokojna po prenatalnych … chociaż do 13 tygodnia muszę wytrzymać … mam takie nerwy dzisiaj, płacze martwię się naprawdę mam zły dzienNie robię prenatalnych robię betędopiero 5+1 pisałam że będę spokojna dopiero po prenatalnych bo mam za sobą stratę w 9 tyg
I jeszcze mnie mdli tylko bym leżała i płakała …Ja też będę dopiero spokojna po prenatalnych … chociaż do 13 tygodnia muszę wytrzymać … mam takie nerwy dzisiaj, płacze martwię się naprawdę mam zły dzien
Robiłam 86,1Mówisz że masz 5+1, i robiłaś betę 2 dni temu? Przypomnij jaki miałaś wynik w 4+6![]()