Hej [emoji4]
Odzywam się nieśmiało ponieważ mam 22 lata i mam wrażenie, ze jestem wśród wszystkich takim dzieciakiem... ciąże z moim narzeczonym poniekąd planowaliśmy, to wyszło raczej na zasadzie "jak będzie to będzie". Właściwie rok czasu nam zajęło "robienie" dzidziusia
. Myśleliśmy już ze nie możemy mieć dzieci...
Dopiero odebrałam wyniki badań genetycznych i nie potrafię ich zrozumieć, bardzo się zestresowałam bo wszystko mam jakby powyżej średniej, na przykład NT 2,0 gdzie średnia to 1,4 niby (długość dzidziusia to 59mm) ogólnie ryzyko niskie ale jakoś ten opis mnie nie przekonuje... troszkę zaczęłam panikować, chciałam zapytać jak u Was wyglada przeziernosc karkowa?
Nie ukrywam ze to mój pierwszy raz kiedy aż tak się otwieram na forum ale poniekąd szukam wsparcia, mam wrażenie ze znajomi mnie wyśmieją ze będę miała dziecko, gdy dla nich w głowie wielkie kariery. A ja w tym wszystkim czuje się zagubiona bo cieszę się ogromnie i nie mogę się doczekać aż maluszek będzie już z nami i będę mogła go tulić i całować [emoji5]
Nasz termin to 12 luty, swoją droga mam niesamowita rozbieżność co do pierwszego dnia ostatniej miesiączki (22 kwietnia) musiała mi się ładnie owulacja przesunąć [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom