reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Hej dziewczynki :)

@pyzunia86 duze dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7]

I tak jak @mavika pisala. One nie sa jednojajowe? bo tak pisalas wczesniej, chyba nawet pisalas 1k1o?

Ehhh jak mi sie niiiiiiiic nie chce [emoji30] a przydaloby sie cos w domu zrobic [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Shemshi, Izabelaaa współczuję Wam leżenia pamiętam co przeżywałam w pierwszej ciąży. Ale zapewniam, warto się przemęczyc.

Witam nowe mamusie. Chyba z zamknięciem wątku jeszcze musimy się wstrzymać.

Aaa zapomniałam. Dotkass na prezydenta!;)

Co do czytania to mój się rozprasza po 3 zdaniach. Jak mu się bajki opowiada to przerywa po pierwszym. W ogóle ciężki typ z koncentracją ten mój syn. Boję się co będzie w szkole...
Czytaj z podziałem na rolę tzn. zmieniaj głosy każdego z bohaterów wyglupiaj się przy tym, pokazuj, gestykuluj. Wczuj się ostro w to czytania, a zobaczysz, że chłopaka zainteresujesz [emoji12]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja :)
Dzisiaj spałam do 8:40 szok!! Nigdy tak długo nie śpię a i spać poszłam normalnie. A miałam dzisiaj sen, że urodziłam syna tylko taki był już większy może 3-4 miesiące. Słodki sen.

@Dotkass dasz mi przepis na gulasz? Ja to beznadziejna kucharka jestem a zjadłabym gulasz.

U mnie też len króluje, powinnam ogarnąć mieszkanie a robię minimum. No tak mi się nie chce ze nie wiem.

A mam pytanie, kiedy macie zamiar robić usg polowkowe? Mój gin mówił że bliżej 22 tygodnia żeby robić, ale we wcześniejszych ciążach jakoś chyba w 20 tydzień równo robiłam.

Hej dziewczynki :)

@pyzunia86 duze dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7]

I tak jak @mavika pisala. One nie sa jednojajowe? bo tak pisalas wczesniej, chyba nawet pisalas 1k1o?

Ehhh jak mi sie niiiiiiiic nie chce [emoji30] a przydaloby sie cos w domu zrobic [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mowilam lekarzowi ze przeciez jednojajowe powiedzial ze moga byc roznej plci chociaz tez sie zdziwilam a okreslenie jednojajowe mozna bylo stwierdzic na poczatku ciazy.
Poki co sa jednojajowe jednokosmowkowe ale 3 owodniowe i tu sie ciesze.
Kurcze zdrzemnelam sie i obudzila mnie taka zgaga ze nie umie wytrzymac

Odebrałam wyniki prenatalnych, wszystko w porządku :) teraz czekam na poniedziałkową wizytę, może dzidzia się ujawni :) u mnie dziś sos meksykański na obiad :) wypogadza się jakby trochę, więc jednak zaryzykuję z tym praniem ja balkonie :)

reklama
Odebrałam wyniki prenatalnych, wszystko w porządku :) teraz czekam na poniedziałkową wizytę, może dzidzia się ujawni :) u mnie dziś sos meksykański na obiad :) wypogadza się jakby trochę, więc jednak zaryzykuję z tym praniem ja balkonie :)

To super [emoji16] ja już rozwiesiłam w domu, nie będę teraz przemieszać...a szkoda, uwielbiam zapach prania schnącego na powietrzu [emoji2]

16ud3e3kpztre1wh.png

Do góry