Problem z utrzymaniem uwagi na jednym u malutkich dzieci nie jest wyjątkiem, mój syn choć o wiele mniejszy od Twojego nigdy nie słucha tak, że TYLKO słucha, czytanie jest w tle i poprostu co jakiś czas wsłucha się, czasami na 1 minutę, czasami na 2 lub 5, a czasami wcale! A czasami od razu reaguje złością i nie ma czytania. Trudno tak online dywagować, jeśli coś Cię niepokoi lub martwi to może skonsultuj się z pedagogiem lub psychologiem w poradni?Shemshi, Izabelaaa współczuję Wam leżenia pamiętam co przeżywałam w pierwszej ciąży. Ale zapewniam, warto się przemęczyc.
Witam nowe mamusie. Chyba z zamknięciem wątku jeszcze musimy się wstrzymać.
Aaa zapomniałam. Dotkass na prezydenta!
Co do czytania to mój się rozprasza po 3 zdaniach. Jak mu się bajki opowiada to przerywa po pierwszym. W ogóle ciężki typ z koncentracją ten mój syn. Boję się co będzie w szkole...
Pyzunia86 cudownie!!! Moje gratulacje
Witaj, zapraszamy!!!Witam się i jaczytam od samego początku, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać. Z tego co widzę jestem najmłodsza z Was. 25 lat, pierwsza ciąża, termin 18.02.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ha ha powiadasz, że owy pielegniarz zna się na robocie... No no tylko pozazdrościćCześć Dziewczyny ja dziś od rana masakra, moja mama która jest pielęgniarką, (ale od x lat pracuje w prywatnej poradni i nie pobierała krwi już dawno), dziś przyjechała pobrać mi krew na badania.. żebym nie musiała jechać 20 KM w stronę.. i się nie udało pokapało i dupa blada, jutro przyjedzie do mnie pielęgniarz który się zna na robocieza to mam piękne dwa siniaki, jestem głodna i nie wiem już jak mam leżeć...
Miłego dnia
Aha, żeby nie było, swój głos również oddaje na @Dotkass
O tym samym pomyślałam@martula1985 no no no pielęgniarz, który zna się na robocie...hmmmm
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny ja też robię jakieś minimum w domu, a czasami nic... Czekam z utęsknieniem na werwę drugiego trymestru. Czy u Was już pojawiła się? Jak czytam jak działacie to, aż mi wstyd bo ja zawsze na wysokich obrotach, a teraz ledwie małego daję radę ogarnąć