reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Ja tez dziś w planach miałam coś ogarnąć, na razie zjadłam śniadanie i chyba muszę kawkę sobie zbożowa strzelić, bo jakoś zebrać się nie mogę [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dotkass wciąż głodna hehehe

Buahahaha...mi to zawsze się wszystko z jednym kojarzy [emoji12] ja jak Joey z Przyjaciół, "nawet z potrawki z kurczaka potrafi zrobić coś sprośnego" [emoji23][emoji23][emoji23]

16ud3e3kpztre1wh.png

Buahahaha...mi to zawsze się wszystko z jednym kojarzy [emoji12] ja jak Joey z Przyjaciół, "nawet z potrawki z kurczaka potrafi zrobić coś sprośnego" [emoji23][emoji23][emoji23]

16ud3e3kpztre1wh.png

Taki energetyk to by postawił na nogi :D

Lubię Przyjaciół :) :p

Ja wyciaglam makaron (zostało ci up ci up po zupie) i dwa jajka na maśle. Tylko niepotrzebnie pokusilo mnie o ketchup.

Mavika tak... chce miejsca zyskać i wyrzucić co zbędne. Człowiek się zagracił trochę.

Tak produkujecie, że ciężko być na bierząco;)

Gratuluje udanych wizyt.
Pyzunia86 fantastyczny skład Ci się szykuje <3

Ja przy każdej ciąży marzyłam o bliźniętach, ale chyba nie jest mi dane;)

Mavika w jakim wieku jest Twój synek? Moja córa jak była młodsza, to czytałam jej np. w czasie kąpieli. Też miała ciężko się skupić i usiedzieć w miejscu, a teraz uwielbia jak jej czytam:)

reklama
Witam się i ja z rana [emoji6]Oj ciężko było dzisiiaj wstać Dopiero co się zwleklam z łóżka
Na 13.40 mam wizytę u położnej Nic ciekawego się nie dowiem Staandardowo się tylko spyta jak się czuje i zmierzy ciśnienie No ale isc trzeba
U nas tez marna pogoda Pochmurnie strasznie .....
Ogień - fajnie ze zobaczysz maluszka dzisiaj [emoji4]Ja muszę poszukać jakiegoś dobrego gin u nas w miejscowości jak będę i tez pójdę już za tydzień [emoji847]
Dotkass U mnie codziennie plany żeby w domu ogarnąć A kończy sie na podstawowym minimum Dobrze się czuje nic mnie nie boli Aleee tak mi się nie chce haha
Miłego dnia mamusie
Kawka wypita Czas na śniadanko:)
Zrobiłam zdjęcie brzucha z rana Jak mi się uda to wrzucę do galerii

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Do góry