DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratuluje[emoji4][emoji257]Dziewczyny u mnie wszystkie pomiary ok wiec odetchnelam.. i na 90% to chlopak... Eh musze sie z ta mysla oswoic bo zawsze myslalam o dziewczynce ;p
Gratuluje synka[emoji188][emoji178]mama _zuzanki, śliczna Zosia
mavika, mu by się przydało żeby sama perfekcyjna wpadła posprzątać
Dotkass, a niedawno pisałam że ciekawe która pierwsza poczuje ruchy który to tydzień?
Sylviia, super że wszystko ok
My też po prenatalnych, wszystko ok, maluszek ruchliwy ale nawet się ustawiał jak trzeba do pomiarów i prawdopodobnie chłopczyk
Gratulacje[emoji259]Żyje,podskakuje kość nosa ok,przyziernosc ok ,serduszko ok rycze z radości [emoji177]
mama _zuzanki, śliczna Zosia
Dotkass, a niedawno pisałam że ciekawe która pierwsza poczuje ruchy który to tydzień?
My też po prenatalnych, wszystko ok, maluszek ruchliwy ale nawet się ustawiał jak trzeba do pomiarów i prawdopodobnie chłopczyk
mama _zuzanki, śliczna Zosia
Żyje,podskakuje kość nosa ok,przyziernosc ok ,serduszko ok rycze z radości [emoji177]
Świetnie. Same dobre wiadomości. Mnie również jutro czeka wizyta. Jestem wyjatkowo spokojna[emoji7]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Absolutnie nie!!!!!!!Dodam, że u żadnego z moich dzieci nawet tego jeszcze nie narodzonego.Dziewczyny które znają już płeć dziecka Czy sprawdza Wam się płec według kalendarza chińskiego?