reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Ale tutaj cisza, normalnie nie poznaje tego forum ;P zazwyczaj po całym dniu nie wchodzenia miałam do nadrobienia lekko 10 stron :p

reklama
Sylviia a gdzie takie cudo upolowalas? Piekne i ta cena!

U nas wreszcie temperatura znosna z 34 spadla do 24, dzieki temu mialam sile chodzic I wypelznac z domu. Pojechalismy do zatorlandu. Moje dziecko wyszalalo sie na calego. We wtorek kolejna wycieczka. Upaly mnie unieruchomily w domu wiec I synus sie nudzil. Musimy troszke nadrobic przez kolejna fala goraca.

No taka tu cisza az mialam wrazenie , ze cos sie popsulo :p pewnie ruszy sie w tygodniu bo z tego co pamietam duzo z nas ma USG we wtorek..ja sama juz zaczelam sie stresowac do tego stopnia ,ze mam tak durne sny ze szkoda gadac .. Panika powoli wygrywa z rozsadkiem eh ...

Sylviia a gdzie takie cudo upolowalas? Piekne i ta cena!

U nas wreszcie temperatura znosna z 34 spadla do 24, dzieki temu mialam sile chodzic I wypelznac z domu. Pojechalismy do zatorlandu. Moje dziecko wyszalalo sie na calego. We wtorek kolejna wycieczka. Upaly mnie unieruchomily w domu wiec I synus sie nudzil. Musimy troszke nadrobic przez kolejna fala goraca.
Na OLX ;) jest tam dużo fajnych rzeczy :D

No taka tu cisza az mialam wrazenie , ze cos sie popsulo :p pewnie ruszy sie w tygodniu bo z tego co pamietam duzo z nas ma USG we wtorek..ja sama juz zaczelam sie stresowac do tego stopnia ,ze mam tak durne sny ze szkoda gadac .. Panika powoli wygrywa z rozsadkiem eh ...
Mi się wczoraj śniło, że byłam na usg i podejrzalam w dokumentach lekarza że noszę pod sercem chłopca i szybko dzwoniłam do męża żeby mu o tym powiedzieć xD
Ja mam w piątek wizytę i być może naprawdę Poznam płeć maluszka :D

A w ktorym tyg najwcześniej dowiem sie o plci? Termin mam na 9luty.. Mam mnostwo pytan,to moje pierwsze dziecko..dlugo wyczekiwane. Boje sie ze nie sprostam, ze nie bede wiedziala co robic i jak... ehh panika mi sie wlaczyla :-)

A w ktorym tyg najwcześniej dowiem sie o plci? Termin mam na 9luty.. Mam mnostwo pytan,to moje pierwsze dziecko..dlugo wyczekiwane. Boje sie ze nie sprostam, ze nie bede wiedziala co robic i jak... ehh panika mi sie wlaczyla :-)
To zalezy, ja w pierwszej ciazy dowiedzialam sie w 21 tygodniu, ze bedzie synus.

Spokojnie, na pewno wszystko ogarniesz. Samo przyjdzie :-)

reklama
A mnie to plec sie nawet przysnic nie chce. Ojjj a tu prosze maz bofy i koszulki dla nas projektuje ale nie wie co wpisac.... Ojjj a moze synus a moze corcia....

Do góry