reklama
mavika
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Ja to wczoraj kupiłam sobie spodnie ciążowe bo już się w nic nie mieszczę
To dopiero 14 tyg więc już się boję co to będzie później
Jadę dziś z mężem po kołyske dla maluszka bo znalazłam w mega okazyjnej cenie i mimo tego że u mnie wszyscy są przeciwni szybkiego kupowania rzeczy dla dzieciątka to i tak jadę ją kupić mama to już ze mną nie gada, obrazila się ze jej nie słucham i kupuję przed porodem bo przecież zapeszam tym
Zobacz załącznik 817707
Piękna! Ja też już szukam bujaczka, chusty i innych pierdół. Co tam, nie będę czekać do porodu, mam tyle czasu że na pewno można upolować coś właśnie w dobrej cenie.
Ja czekam na black fridayPiękna! Ja też już szukam bujaczka, chusty i innych pierdół. Co tam, nie będę czekać do porodu, mam tyle czasu że na pewno można upolować coś właśnie w dobrej cenie.
Leila.jm
No to tak jak ja, też zaopatrzylam się w ciazowki właśnie.Cześć dziewczyny
Ja to wczoraj kupiłam sobie spodnie ciążowe bo już się w nic nie mieszczę
To dopiero 14 tyg więc już się boję co to będzie później [emoji14]
Jadę dziś z mężem po kołyske dla maluszka bo znalazłam w mega okazyjnej cenie i mimo tego że u mnie wszyscy są przeciwni szybkiego kupowania rzeczy dla dzieciątka to i tak jadę ją kupić [emoji14] mama to już ze mną nie gada, obrazila się ze jej nie słucham i kupuję przed porodem bo przecież zapeszam tym
Zobacz załącznik 817707
Kołyska super, I cena wooow okazyjna! Też bym brała [emoji106]
Chrząszczyk
Miałam czekać na wyniki do 9 dni roboczych ale otrzymałam juz po 7 dniach.A kiedy robiłaś Nifty? Po ilu dniach wyniki?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
martula1985
Dzień dobry Dziewczyny wczoraj byłam z mężem w Poznaniu oglądać na żywo wózki Bugaboo, faktycznie są rewelacyjne, ale jak doliczyć nosidła, adaptery do wózka i jeszcze bazy isofix do auta to wychodzi taka kwota, że Klara Lewandowska nie wstydziła by się tym jeździć [emoji85][emoji16] jak wróciliśmy do przeleżałam cały wieczór, brzuch mi ciągnął i bolał, wieczorem to miałam taki bęben ze szok [emoji16] to pewnie wzdęcie po maku
Miłego dnia, korzystajcie z pogody póki jest
Miłego dnia, korzystajcie z pogody póki jest
gosiunia:)
@martula1985 a może używany?
martula1985
Zobaczymy, póki co chciałam go obejrzeć i zobaczyć czy faktycznie jest taki och i ach no powiem Wam że jestem zachwycona. Póki co mały wybór jest używanych twin, ale będziemy szukać.@martula1985 a może używany?
mavika
O kiedy jest?Ja czekam na black friday
reklama
24.11O kiedy jest?