reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Czesc dziewczyny, wiem już, że u nas będzie chlopiec na bank bez pomyłek i niespodzianek. Przyszly moje wyniki z Nifty. W sobotę lekarz przekazał m nowinę telefonicznie. Ujął to slowami: Ma pani zdrowego genetycznie synka.[emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kolejna cudowna wiadomość ❤❤❤

reklama
Czesc dziewczynki.

O snach to mi nie mowcie, ciagle mam koszmary :( dzisiaj snilo mi sie, ze dzieciom serduszko przestalo bic i ze szukalismy w sklepie ladnej szkatulki aby je tam wlozyc. Koszmar!

A moj niemaz zrobil mi prezent i kupil detektor. Jutro ma byc paczka. Powiedzial, ze jak raz na jakis czas go uzyje i sie uspokoje to moze nie bede juz tak schizowac. Zobaczymy jak przyjdzie, najwyzej dostane ataku paniki jak nie znaje tetna i bedzie musial mi spod ziemi wygrzebac USG. Sam sobie bedzie winny [emoji12]

Gratuluje udanych wizyt :)

@Chrzaszczyk ja jeszcze czekam na wyniki cffDNA ale smutno mi troche, ze nie poznam plci tak na bank. Poki co posilkowalam sie roznymi zdjeciami USG lekarki na instagramie i patrzac na jej diagnozy plci to wychodzi mi dziewczynka [emoji16] ciekawe czy sie potwierdzi [emoji16]

A tutaj mam super filmik z USG z profilu tej lekarki. Jeszcze sie nie urodzil a juz typowy facet [emoji23]
Link do: Instagram post by Dra.Carolina Ruiz Chopite • Aug 3, 2017 at 6:29pm UTC

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć Kochane...

Wróciłam z nad morza- wypoczęta i szczęśliwa...nie dam rady Was nadrobić, a na wyjeździe nie czytałam (chyba tylko raz jak po piwie pisałam)- relaksowalam się po całości [emoji6]

Jutro mam prenatalne i niestety będę tylko z dziewczynkami, R nie będzie chyba mógł [emoji17]

Witam nowe Brzuchatki

Miłego dnia [emoji182]

16ud3e3kpztre1wh.png

@Chrząszczyk @coldold dziewczyny gratuluję, świetne wiadomości! :)
cicho na forum, bo weekend był, my też leniuchowaliśmy poza domem prawie całe dwa dni i nie chciało mi się żadnych elektronicznych sprzętów odpalać, wystarczająco w ciągu tygodnia się napatrzę w pracy w monitor ;)
@Dotkass dobrze pamiętam, że ty w Kątach Rybackich byłaś? Masz jakieś fajne namiary? Szukam czegoś w tej okolicy na koniec sierpnia, byliśmy w Kątach kiedyś i bardzo nam się podobało, tylko byliśmy w hotelu a teraz wybieramy się większą grupą i hotel odpada, wolałabym jakiś domek

@Chrząszczyk @coldold dziewczyny gratuluję, świetne wiadomości! :)
cicho na forum, bo weekend był, my też leniuchowaliśmy poza domem prawie całe dwa dni i nie chciało mi się żadnych elektronicznych sprzętów odpalać, wystarczająco w ciągu tygodnia się napatrzę w pracy w monitor ;)
@Dotkass dobrze pamiętam, że ty w Kątach Rybackich byłaś? Masz jakieś fajne namiary? Szukam czegoś w tej okolicy na koniec sierpnia, byliśmy w Kątach kiedyś i bardzo nam się podobało, tylko byliśmy w hotelu a teraz wybieramy się większą grupą i hotel odpada, wolałabym jakiś domek

Możecie mieć problem z miejscem...z tego co się orientowałam to wszystko do połowy września zajęte...tam gdzie my byliśmy to miejsc niestety nie ma- sami chcieliśmy zostać dłużej, ale mnie dało rady...poszukaj na olx tam się ogłaszają, może coś wolnego jeszcze będzie

16ud3e3kpztre1wh.png

Możecie mieć problem z miejscem...z tego co się orientowałam to wszystko do połowy września zajęte...tam gdzie my byliśmy to miejsc niestety nie ma- sami chcieliśmy zostać dłużej, ale mnie dało rady...poszukaj na olx tam się ogłaszają, może coś wolnego jeszcze będzie

16ud3e3kpztre1wh.png
:( dzięki za info , last minute nad Bałtykiem to chyba nie najlepszy był pomysł... :)

Gratuluje udanych wizyt :).
Widze ze wkoncu forum wraca do zywych.
U mnie dzis chyba gorszy dzien glowa mnie boli jak nie wiem co istna masakra.

reklama
Czesc dziewczyny, wiem już, że u nas będzie chlopiec na bank bez pomyłek i niespodzianek. Przyszly moje wyniki z Nifty. W sobotę lekarz przekazał m nowinę telefonicznie. Ujął to slowami: Ma pani zdrowego genetycznie synka.[emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo, a jak czułaś? Że synek?

Do góry