reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@DorciaMamaOlka mnie czasem kłuje szyjka i wtedy troche panikuje ale ostatnio w ogóle często mnie ciągną pachwiny i czuje takie wypychanie niekomfortowe brzucha a jak postoje dłużej to tak mi ciężko że szok.. Jak w 9 miesiącu się czasem czuje :p mam nadzieje ,że przyjdzie ten lepszy 2 trymest bo póki co się nie zapowiada ...

reklama
@tialana, jestem w ciężkim szoku, taki brzuchol!!! Jak ty bidulko utrzymywalas równowagę? ;)

@mavika, no tak, bo on się tam okrutnie męczy wydawaniem rozkazów typu co ma teraz zjeść jego żywicielka :D
Mam nadzieję, że kiedyś w końcu wyjdzie :D na razie, co widziałam na USG, jest mu tam zbyt dobrze :)

@DorciaMamaOlka mnie coś tam kłuje ale nie wiem co, a ty skąd wiesz że to szyjka? Moja szyjka super długa i oby taka pozostała ;) a kiedy masz wizytę?
Mam 8.08 ewidentnie czuję to w szyjce :)

Chyba po prostu mamy gorsze dni przez te upały ;)

Jak samopoczucie?
Dzis lepiej ale wczoraj mialam niemoc calkowita.
Bardzo szybko sie mecze brzuszek mam pokazny az sie boje co dalej bedzie a to dopiero poczatek 12tc.
Jade zaraz do mojego gina co mam go na miejscu musze go poprosic zeby mi badania ktore zlecili w katowicach przepisal zebym mogla je zrobic tutaj bo nie ma kto ze mna jechac do katowic z samego rana.
Chce go namowic zeby usg mi zrobil i chcialabym wkoncu uslyszec serduszka bo poki co mowia mi ze bija ale slyszec nie slyszalam.

A ty kochana jak sie czujesz ??

To moj brzusio
12tc.jpg

Załączniki

• 12tc.jpg
    12tc.jpg
    129,2 KB · Wyświetleń: 469
Dzis lepiej ale wczoraj mialam niemoc calkowita.
Bardzo szybko sie mecze brzuszek mam pokazny az sie boje co dalej bedzie a to dopiero poczatek 12tc.
Jade zaraz do mojego gina co mam go na miejscu musze go poprosic zeby mi badania ktore zlecili w katowicach przepisal zebym mogla je zrobic tutaj bo nie ma kto ze mna jechac do katowic z samego rana.
Chce go namowic zeby usg mi zrobil i chcialabym wkoncu uslyszec serduszka bo poki co mowia mi ze bija ale slyszec nie slyszalam.

A ty kochana jak sie czujesz ??
Ja wczoraj też masakryczne, dziś już lepiej. Zawsze kochałam lato a teraz to go po prostu nienawidzę [emoji23] kochana ja też jeszcze nie słyszałam bicia serc, może następnym razem się uda....
U mnie też brzuszek coraz większy, chyba muszę zacząć się pilnować z jedzeniem ;)

Shemshi, z równowagą jakoś problemu nie miałam ale z wykąpaniem Magdzi tak bo przez brzuch nie mogłam dosięgnąć do wanny ;) no i samochodem źle mi się jeździło a ja uwielbiam siedzieć za kierownicą ;) a i wstawanie z łóżka :D trzeba było się rozbujać ;)

pyzunia86, ja myślałam że się na zamknięty przeniosłyście jak mnie tydzień nie było ale chyba jakaś niemoc twórcza tu panuje

Leee no bo to tutaj pisac ;). Jedne walcza by sie roztopic sie, ja walcze w bolami glowy i ogolnym "nie chce mi sie". Moje zycie to poki co czekanie na USG, od USG do USG...ehhh.
Byle do 14 sierpnia i zeby dobre wiadomosci dostac [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry