reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Jeśli chodzi o piwo 0, 0%to bavaria i smakuje jak piwo tylko dostępna jest raczej w dużych sklepach
Ale smaka robicie,zwlaszcza w ta pogode.

Ja nadal mam bezsenne noce,chyba bede czerpac energie z kosmosu. :-( Oprocz tego ok. Mam wiecej sily i mdlosci sie zmniejszyly. Upaly jednak na pewno w tym tygodniu dadza sie we znaki. Jutronma byc 35 st.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny, mam nadzieje, że u Was wszystko ok. Przyznaje, że ost ciężko mi tu zagladac. po prenatalnych nadal jestem w stresie, Nt 2,5-2,6 także w gornej granicznej wysokosci- 95 centyl. Pappa na szczescie wyszła ok, ale ryzyko 1:387. Serce ok, przeplywy ok, kosc nosowa widoczna, mozg ok. Ale przez wysokie Nt prowadzacy zasugerowal Nifty. Dzis pobranie i kolo 11.08. wyniki.

Dziewczyny jakie polecacie witaminy?
Dzis skonczyl mi sie folik. Od czwartku zaczynam 12 tc a chyba do tego czasu powinno sie go brac z tego co pamietam,wiec nie ma sensu dokupywac raczej. Sama nie wiem. A wy do kiedy bierzecie?

Hej dziewczyny podczytuje Was cały czas ale nie mam weny na pisanie postów:p Chciałam się tylko zapytać, czy któraś z Was też ma torbiel na jajniku? Bo moja wciąż rośnie i podobno jest już dwukomorowa i kłuje mnie i strasznie stresuje :/ Ale lekarz mówi, że nie martwimy się tym i nie ruszamy do 16 tygodnia...Ale ja oczywiście wyobrażam sobie wszystkie możliwe scenariusze :/ Czy któraś z Was ma lub miała już w ciąży torbiel??:dry: Miłego dnia i powodzonka na najbliższych badaniach dla wszystkich! :-) :)
Miałam w pierwszej ciąży nic z tym nie robiłam.

Dziewczyny jakie polecacie witaminy?
Dzis skonczyl mi sie folik. Od czwartku zaczynam 12 tc a chyba do tego czasu powinno sie go brac z tego co pamietam,wiec nie ma sensu dokupywac raczej. Sama nie wiem. A wy do kiedy bierzecie?
Ja pytałam gina to powiedział że mam brać. Nie biorę witamin stricte dla kobiet w ciąży tylko wszystko łykam osobno, kwas foliowy, magnez, żelazo, jod, vit D3

Upał straszny a my wracamy ze zlotu jednej mojej fit grupy :) Ale zatrzymamy się na trasie nad jeziorem.

Jutro o 9 badanie prenatalne. Doczekałam się i ja bo wrażenie że wszystkie mają wizyty tylko nie ja [emoji14]

Dziś 12t2d wreszcie opuszczają mi mdłości trochę. Wieczorne zostały.

reklama
Do góry