reklama
mama _zuzanki
Fanka BB :)
Rejony Szczecina ☺Mieszkasz w rejonach Gdańska, czy Szczecina?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
12 lat temu przeprowadziła się do Gorzowa Wlkp ze Szczecina. To moje rodzinne miasto. Tam dorastalam, tam pokonczylam szkoly itp.[emoji4]Rejony Szczecina [emoji5]
Paraplu
@Sylviia [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] przepraszam ale jestem oburzona! Dobrze sie czujesz w takiej relacji? Mialam takiego faceta i na szczescie jest juz bylym facetem.
Moj Kuba to jak wroci z pracy a ja mam wolne i gorszy dzien to z psem wyjdzie, obiad mi zrobi i jeszcze sie pyta czy cos mi potrzeba i slowa nie uslysze, ze nic nie robilam caly dzien.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moj Kuba to jak wroci z pracy a ja mam wolne i gorszy dzien to z psem wyjdzie, obiad mi zrobi i jeszcze sie pyta czy cos mi potrzeba i slowa nie uslysze, ze nic nie robilam caly dzien.
Tak ma go tatuś wychowane, mój mąż jest jedynakiem. Wcześniej teściowa dwa razy poronila i strasznie go rozpiescili... Wszystko musi być tak jak on chce, wszystko należy się jemu a mi nic i tak właśnie nastawia go jego tata, że ja to jestem od tego żeby jego synkowi usługiwac, zwłaszcza teraz jak jestem na zwolnieniu...@Sylviia [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] przepraszam ale jestem oburzona! Dobrze sie czujesz w takiej relacji? Mialam takiego faceta i na szczescie jest juz bylym facetem.
mama _zuzanki
Ja jestem z Gryfina ale Szczecin dobrze znam. Chodziłam tam do Liceum no i studiowałam ☺ Super miasto ❤12 lat temu przeprowadziła się do Gorzowa Wlkp ze Szczecina. To moje rodzinne miasto. Tam dorastalam, tam pokonczylam szkoly itp.[emoji4]
Chrząszczyk
Przyszedł czas żebyś teraz Ty wzięła się za jego wychowanie. Wyprostowala go trochę, bo to z Tobą układa sobie życie, a nie ze swoimi rodzicami. Musisz tupnac noga i to zdrowo[emoji48] Masz prawo byc w gorszej kondycji i psychicznej i fizycznej nie tylko w ciazy, a on powinienem to uszanować i byc dla Ciebie wsparciem, a nie wymyśla Ci jeszcze dodatkowe zajęcia co byś się nie nudziła.Tak ma go tatuś wychowane, mój mąż jest jedynakiem. Wcześniej teściowa dwa razy poronila i strasznie go rozpiescili... Wszystko musi być tak jak on chce, wszystko należy się jemu a mi nic i tak właśnie nastawia go jego tata, że ja to jestem od tego żeby jego synkowi usługiwac, zwłaszcza teraz jak jestem na zwolnieniu...
Chrząszczyk
Do, którego liceum chodziłas? Ja do IV na gumiencach na ul. św. KingiJa jestem z Gryfina ale Szczecin dobrze znam. Chodziłam tam do Liceum no i studiowałam [emoji5] Super miasto [emoji173]
A jakie badania Prenatalne ma na myśli lekarz? Chodzi o usg pomiędzy 11 a14 tc? Czy o inne?A ja tak trochę z innej beczki, czy któraś z Was zdecydowała się na badanie prenatalne? Lekarz prowadzący zaproponował mi je oczywiście prywatnie bo na fundusz się nie łapie w wieku 24 lat
reklama
Dziewczyny, czy wasze zarodki były większe niż wskazywał to termin Om?
Byłam w piątek na usg u innego ginekologa. Wg Om powinien to być 10t2d i tak do tej pory się to równalo z usg. Teraz zarodek jest długości 4,09 cm i lekarz twierdzi, że to 11t0d czyli prawie tydzień roznicy. Lekarz przypadkowy bo zależało mi by dostać skierowanie na badania lab w ramach abonamentu i przy okazji dostalam skierowanie na usg genetyczne i test papp-a a ze zależało mi głównie na skierowaniach wiec poszłam do pierwszego wolnego lekarza, którego nie znam.
Mam nadzieje, ze ten szybki wzrost nie świadczy o jakichś nieprawidłowościach.
Byłam w piątek na usg u innego ginekologa. Wg Om powinien to być 10t2d i tak do tej pory się to równalo z usg. Teraz zarodek jest długości 4,09 cm i lekarz twierdzi, że to 11t0d czyli prawie tydzień roznicy. Lekarz przypadkowy bo zależało mi by dostać skierowanie na badania lab w ramach abonamentu i przy okazji dostalam skierowanie na usg genetyczne i test papp-a a ze zależało mi głównie na skierowaniach wiec poszłam do pierwszego wolnego lekarza, którego nie znam.
Mam nadzieje, ze ten szybki wzrost nie świadczy o jakichś nieprawidłowościach.
Ostatnia edycja: