reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@mama_zuzanki ja mam na plaze 1km [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Tylko, ze nad morzem polnocnym.

Mnie wzdelo kilka tygodni temu i mam duzy brzuch przez to, ale nic mnie nie boli i nie mam gazow. Chyba taka moja uroda.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@mama_zuzanki ja mam na plaze 1km [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Tylko, ze nad morzem polnocnym.

Mnie wzdelo kilka tygodni temu i mam duzy brzuch przez to, ale nic mnie nie boli i nie mam gazow. Chyba taka moja uroda.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale masz super, spacerkiem na plażę,ach :biggrin2:
Mnie te wzdęcia strasznie męczą i brzuch mam wrażenie że zaraz pęknie. Nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja :no: Muszę zapytać lekarza o ten Espumisan.

Do nas już trochę dotarło- mąż z rana się wita z maluszkiem, ja też czasami do niego mówię :)
Jedyne co "wkurza" moję męża to że nie wie jak się do nego zwraać- bardzo chciałby wiedziec czy to będzie chłopak czy dziewczynka
Mój też niby gada do brzucha ale jednak nie do końca się wczul jeszcze. W sumie nie wiadomo kto tam jest ciężko mu się dziwić. Mam nadzieję że we wtorek choć płeć poznamy a nie na polowkowym jak z Andrzejem :)

Katy Rybackie

16ud3e3kgz3fjovg.png
Ja jestem we Władysławowie więc niedaleko :) udanego wypoczynku ;)

Mój też niby gada do brzucha ale jednak nie do końca się wczul jeszcze. W sumie nie wiadomo kto tam jest ciężko mu się dziwić. Mam nadzieję że we wtorek choć płeć poznamy a nie na polowkowym jak z Andrzejem :)
Mój nie gada do brzucha... W ogóle jest jakiś dziwny... Nie może znieść tego że siedzę w domu i czasem jak źle się czuję to dłużej poleze sobie w łóżku... I wymyśla mi różne rzeczy do roboty jak np koszenie trawy, wyrywanie chwastów, mycie scian itp itd, i tylko cały czas słyszę "Ty rób to i tamto, ja do pracy chodzę" aż mam ochotę wrócić do pracy bo tam sobie bardziej odpoczne...

Wzajemnie Kochana...u Ciebie pewnie tłumy...w Katach zawsze luźniej [emoji6]

16ud3e3kgz3fjovg.png

Tak, nie cierpię sezonu we władku ;P ale mieszkając tam przez 25 lat przywykłam do tych świętych krów na ulicach ;P zimą za to żywego człowieka tam nie spotkasz na ulicy :) teraz przyjeżdżam tu do rodziców :)

reklama
Witajcie Kochane w piękną słoneczną niedzielę :-) :)
Dotkass miłego wypoczynku dla całej Twojej rodzinki :-D
Ja nad morze jadę 12 sierpnia drugi raz bo pierwszy byliśmy pod koniec czerwca ;)
Mamy ten luksus że do morza tylko 100km :D Dziewczyny a teraz pytanie, czy męczą Was wzdęcia? Ja mam okropne i na koniec dnia brzuch jak bańka :o Tylko rano jest ok. Czy ja mogę brać Espumisan?
Pozdrawiam Was gorąco :)
Mieszkasz w rejonach Gdańska, czy Szczecina?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry