reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dziewczyny zapisujecie się do szkoły rodzenia? Bo ja to się nad tym zastanawiam... Nie mam tu nikogo kto by mi pomógł przy dziecku, a że to moje pierwsze to boję się ze nie ogarne
Ja zamierzam- razem z mężem chcemy chodzić. Teraz chodze na zajęcia dla kobiet prze 21tyg ciąży- w ramach projektu z UE- bardzo fajnie połozna mówi o różnych kwestiach- o których warto wiedzieć. Dużo jest o tym jak już dziecko przyjdzie na świat- ale taka wiedza zawsze się przyda

reklama
A ja tak trochę z innej beczki, czy któraś z Was zdecydowała się na badanie prenatalne? Lekarz prowadzący zaproponował mi je oczywiście prywatnie bo na fundusz się nie łapie w wieku 24 lat :)
Lekarka mnie namawiała, ze warto zrobić. Kasa trochę przeraża.... ale na szczęście u nas w ramach projektu z UE kobiety przed 35.rokiem zycia też mogą zrobić bezpłatnie badania prenatalne- 14.08 mam pierwsze

Dzień dobry Kochane moje Brzuchatki,

My już w drodze nad morze...z dusza na ramieniu, ale tez nadzieja, ze skoro to już 2 trym to mogą być tylko radosne dni

Miłego dnia [emoji182]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Szczęśliwej drogi i udanego, SPOKOJNEGO wypoczynku!
Na pewno będzie wszystko w porządku, zmiana klimatu dobrze Ci zrobi! Tylko żadnych negatywnych mysli- ciesz się!

Ja teraz zabieram się za poranne ćwiczenia (zestaw dla kobiet w I trymestrze) a później śniadanko i... leniuchowanie :)

Dziewczyny zapisujecie się do szkoły rodzenia? Bo ja to się nad tym zastanawiam... Nie mam tu nikogo kto by mi pomógł przy dziecku, a że to moje pierwsze to boję się ze nie ogarne
Ja w poprzedniej ciąży nie chodziłam i teraz, tez nie mam takiego planu

Dotkass spokojnej drogi, odpoczywaj dużo i bądź dobrej myśli

A tak w ogóle to dzień dobry :)
Zaraz zabieram się za śniadanie a potem jedziemy na lotnisko po teściową
I dziś kończy się mój urlop, jutro do pracy, ale na nudę nigdy tam narzekać nie mogę więc tydzień minie szybko i w przyszłym tygodniu znowu urlop :biggrin2:
Miłego dnia :tak:

Witajcie Kochane w piękną słoneczną niedzielę :-) :)
Dotkass miłego wypoczynku dla całej Twojej rodzinki :-D
Ja nad morze jadę 12 sierpnia drugi raz bo pierwszy byliśmy pod koniec czerwca ;)
Mamy ten luksus że do morza tylko 100km :D Dziewczyny a teraz pytanie, czy męczą Was wzdęcia? Ja mam okropne i na koniec dnia brzuch jak bańka :o Tylko rano jest ok. Czy ja mogę brać Espumisan?
Pozdrawiam Was gorąco :)

Witajcie Kochane w piękną słoneczną niedzielę :-) :)
Dotkass miłego wypoczynku dla całej Twojej rodzinki :-D
Ja nad morze jadę 12 sierpnia drugi raz bo pierwszy byliśmy pod koniec czerwca ;)
Mamy ten luksus że do morza tylko 100km :D Dziewczyny a teraz pytanie, czy męczą Was wzdęcia? Ja mam okropne i na koniec dnia brzuch jak bańka :o Tylko rano jest ok. Czy ja mogę brać Espumisan?
Pozdrawiam Was gorąco :)
Męczą straszne... Ostatnio tak mnie jelita bolały, że się ruszyć z łóżka nie mogłam przez głupie gazy... Staram się jeść rzeczy lekkostrawne, ale czasem pizza jest silniejsza ode mnie ;P też się zastanawiam czy można coś na to brać?

@Dotkass szerokiej drogi :)
A do jakiego miasta nad morzem jedziecie jesli można wiedzieć? :)

Katy Rybackie

16ud3e3kgz3fjovg.png

reklama
Do góry