reklama
Ja wiem ze jest tam człowieczek ale chyba boje się do niego przywiązywać, mąż wie ze jest ale pewnie tak jak w ciąży z synem taki przełomowy etap przyjdzie jak będą wyczuwalne dla niego kopniaczkiDziewczyny czy Wy i tatusiowie jesteście już przywiązani do tych fasolek w brzuchu, czy tylko my jesteśmy dziwni i jest to jeszcze dla nas abstrakcja, że ktoś tam w tym moim brzuchu mieszka?
mavika
Fanka BB :)
DokładnieJa wiem ze jest tam człowieczek ale chyba boje się do niego przywiązywać, mąż wie ze jest ale pewnie tak jak w ciąży z synem taki przełomowy etap przyjdzie jak będą wyczuwalne dla niego kopniaczki
Dziewczyny a co z waszym libido? Moje wzrosło chyba o 300% a mąż nawet boi się mnie dotknąć [emoji24]
U mnie do niedawna było rzekłabym ze nawet ujemne, teraz lepiej trochę ale jednak inicjatorem przytulanek jest raczej druga połówka.. Za to doznania zdecydowanie na plus
Chciałam zacytować kilka postów i nie potrafię
Co do rodzeństwa to ja mam 4, jak sobie przypomnę co czasem wyprawialiśmy to naprawdę podziwiam ze nas zwłaszcza mama nie zatłukła
Mój mąż ma 2 rodzeństwa wiec zazwyczaj zbiera się nam niezła gromada
mavika
Ja nie byłam ani w tamtej ciąży ani teraz.Dziewczyny zapisujecie się do szkoły rodzenia? Bo ja to się nad tym zastanawiam... Nie mam tu nikogo kto by mi pomógł przy dziecku, a że to moje pierwsze to boję się ze nie ogarne
Chrząszczyk
Ja również nigdy nie korzystałam ze szkoły rodzenia i teraz tez nie zamierzam.[emoji12]Dziewczyny zapisujecie się do szkoły rodzenia? Bo ja to się nad tym zastanawiam... Nie mam tu nikogo kto by mi pomógł przy dziecku, a że to moje pierwsze to boję się ze nie ogarne
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dziewczyny zapisujecie się do szkoły rodzenia? Bo ja to się nad tym zastanawiam... Nie mam tu nikogo kto by mi pomógł przy dziecku, a że to moje pierwsze to boję się ze nie ogarne
Ja ani w pierwszej, ani w drugiej nie uczęszczałam...w tej także nie zamierzam
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Jeśli chodzi o libido, u mnie zawsze jest dość wysokie, w ciąży to jest masakra, mogłabym bob stop, gdyby nie zmęczenie...teraz niestety musimy sobie odpuścić na jakiś czas po tym plamieniu [emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom