reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@asieek sa dwie szkoly, jedni licza skonczone tygodznie a inni zaczete :)

W Holandii np. licza skonczonymi i tak im zawsze podaje "11 weeks pregnancy" a jak rodzince czy Wam mowie, ze zaczelam 12 tydzien :)

@Ssabrinaa Kotus, spokojnie. Odpoczywaj a jak nie chca Ci nic dac to poszukaj na polskich forach/grupach moze dziewczyny maja lutke czy dupka do odsprzedania.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Dziewczynki :-) :)
Mnie oczywiście obudził głód [emoji14] Zaraz lecę robić śniadanko, dzisiaj amerykańskie naleśniki z serkiem waniliowym, borówkami i malinami :-D Będzie pysznie :wink:
Miłego dnia Kochane :)
Zaraz wskoczę na wagę zobaczyć czy już jestem na plusie [emoji14] A jak u Was z wagą?
Jezu piszecie o tych śniadaniach aż mi slinka cieknie. My się na wyjeździe wybraliśmy do baru mlecznego na śniadanie i jedyne co było to jajecznica. Nawet pół pomidora czy bułki do tego. Przelecialo przeze mnie w ciągu godziny:(

Co do wagi to jestem niecałe kilo na plusie.

Jeśli chodzi o rodzeństwo to jestem jedynaczka i szczerze mówiąc jak patrzę na otaczające mnie rodzeństwa to nie zaluje. Pewnie to kwestia wychowania, przynajmniej wiem o co muszę dbać przy swojej dwójce :)

Najlepiej wpisać w kalkulator ciążowy i on ci obliczy w którym tygodniu i dniu jesteś.

Ja wiem w którym tygodniu jestem. Sama potrafię obliczyć. To nie jest moja pierwsza ciąża [emoji6]

16ud3e3kgz3fjovg.png

@asieek sa dwie szkoly, jedni licza skonczone tygodznie a inni zaczete :)

W Holandii np. licza skonczonymi i tak im zawsze podaje "11 weeks pregnancy" a jak rodzince czy Wam mowie, ze zaczelam 12 tydzien :)

@Ssabrinaa Kotus, spokojnie. Odpoczywaj a jak nie chca Ci nic dac to poszukaj na polskich forach/grupach moze dziewczyny maja lutke czy dupka do odsprzedania.

Jest weekend więc nawet jakbym coś odkupiła od kogoś to przyszłoby dopiero za kilka dni,a raczej powinnam brać od razu.Odpoczywam,a chłopaki nawet spokojni dzisiaj i dają poleżeć mi.

@Dotkass dziekuję,no niestety w Anglii jest tak że jeśli bobo jest silne to przetrwa a jak nie to natura robi swoje :/

85993e3kdwpj9on2.png

To samo zauważyłam u siebie :) dwa lata temu ważyłam 49kg i była to moja stała waga od około 5 lat, później mój tata zginął w wypadku, cierpiałam na nerwicę lękowa, byłam zmuszona brać psychotropy i od tamtej pory przytyłam 13 kg w bardzo szybkim tempie! Niestety pojawił się celluit, byłam pewna że w ciąży się pogłębi a tu proszę, jest go coraz mniej :)

@martula1985 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@serena22 lo matko, ja bym nie chciala na raz 5 [emoji85] ja mam co jakis czas male ataki paniki jak sobie poradze z dwojka a co dopiero z 5 [emoji23]

@martula1985 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

@serena22 lo matko, ja bym nie chciala na raz 5 [emoji85] ja mam co jakis czas male ataki paniki jak sobie poradze z dwojka a co dopiero z 5 [emoji23]

Ja mam tak samo. Nie powiem, dwójka mnie ucieszyła ale gdyby było więcej... chyba bym kazała mężowi już teraz szukać opiekunek [emoji23]

reklama
Ja mam tak samo. Nie powiem, dwójka mnie ucieszyła ale gdyby było więcej... chyba bym kazała mężowi już teraz szukać opiekunek [emoji23]

Po tym pamietnym USG i po minieciu pierszego szoku zaczelam sie cieszyc i teraz nie wyobrazam sobie zebym byla w ciazy z tylko jedynym maluchem. No ale nie zmienia to faktu, ze cykora mam strasznego [emoji85][emoji23] i co jakis czas mam mysli "Rany boskie w co ja sie wpakowalam [emoji33]ja sie balam jednego dziecka a co dopiero dwojka, ja sie nie pisalam na dwojke na raz!" [emoji23][emoji23] no ale w zyciu bym nie chciala innej opcji. Kocham te moje dwa Pyski [emoji173]️[emoji173]️

<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>

Do góry