reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Nie mam do niego numeru :/ on przyjmuje prywatnie i rejestruje się do niego tylko przez formularz na necie. Tam też nie ma żadnego numeru :/
Mój przy pierwszej wizycie wręczył mi na karteczce swój numer i kazał dzwonić kiedy będzie taka potrzeba. Tez chodzę prywatnie. Kiedy potrzebowałam numer lekarza, u którego robiłam Nifty to panie rejestratorki podały mi bez problemu. Może sprawdź na internecie jego dane kontaktowe lub na pieczątce, bo musiał Ci podbić w książeczce ciazowej.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mama_zuzanki jem co dwie godziny albo i czesciej. Moja szafka nocna to teraz jest spizarnia na drozdzowki itp. no sie w nocy potrafie nawet dwa razy obudzic na jedzenie [emoji33]

@serena22 u mnie w Wiatrakowie pierwsze szczepienie jest jak dziecko ma 2 miesiace. I w sumie tutaj szczepienia sa kompletnie dobrowolne wiec mozna szczepic z duuuuzym poslizgiem jesli dziecko nie nadaje sie do szczepien wg zalecen.

@Sylviia ja mialam tak wczoraj caly wieczor. Pomogl magnez i nospa. Chyba zaczne regularnie brac magnez. Zobacz czy Tobie tez on pomoze bo wielu kobietkom bardzo pomaga.
A co do sluzu to mam go od poczatku ciazy, raz mniej, raz wiecej ale caly czas jest. I co czuje, ze mi cos leci to stan przedzawalowy [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dotkass super ze wychodzisz :-) :)

Martula głupot nie gadaj!

Chrząszczyk wyglądasz rewelacyjnie, w życiu bym Ci 4 z przodu nie dała :tak:

Mama zuzanki ja też jem częściej i zjeść musze bo inaczej słabo mi się robi :unsure:

Kruszynka trzymam kciuki! Będzie dobrze :tak:

Dziewczyny dzięki wielkie za podpowiedzi obiadowe :biggrin2: U nas dziś ostatecznie będzie kalafiorek, fasolka ziemniaczki i mizeria uwielbiam :biggrin2:
Ale placki ziemniaczane tez będę musiała wkrótce zrobić bo takiego smaka nabrałam ze nie ma bata
Kupiliśmy jagody także popołudniu będą jeszcze bułeczki drożdżowe:D

Dotkass super ze wychodzisz :-) :)

Chrząszczyk wyglądasz rewelacyjnie, w życiu bym Ci 4 z przodu nie dała :tak:

Mama zuzanki ja też jem częściej i zjeść musze bo inaczej słabo mi się robi :unsure:

Kruszynka trzymam kciuki! Będzie dobrze :tak:

Dziewczyny dzięki wielkie za podpowiedzi obiadowe :biggrin2: U nas dziś ostatecznie będzie kalafiorek, fasolka ziemniaczki i mizeria uwielbiam :biggrin2:
Ale placki ziemniaczane tez będę musiała wkrótce zrobić bo takiego smaka nabrałam ze nie ma bata
Kupiliśmy jagody także popołudniu będą jeszcze bułeczki drożdżowe:D
To u Ciebie dzisiaj pysznie...zwłaszcza te bułeczki z jagodami. Mniam[emoji38]chyba w sobotę tez wezmę się za drozdzowki ale ja mam ochotę na takie z makiem.

Ja nie mam śluzu,sucho. Pamiętam że w poprzednich ciążach miałam śluz,ale na późniejszym etapie ciąży.

Mama Zuzanki,ja co chwilę podjadam bo jestem ciągle głodna. Czytałam że właśnie na tym etapie ciąży gdy rozwija się i powstaje łożysko organizm potrzebuje najwięcej jedzenia i energii.
Dziewczyny czy będziecie szczepić dziecko w szpitalu tuż po urodzeniu ?bo ja się zastanawiam żeby zaszczepić przy wypisie w czwartej czy piątej dobie a nie od razu w pierwszej dobie

Ja z szczepieniami będę czekała do 3 miesiąca.corke pozwoliłam zaszczepić w szpitalu w pierwszej dobie i teraz bardzo żałuję ze się zgodzilam.

Przepraszam, że wscibiam nos ale jestem ciekawa dlaczego zalujesz, że zaszczepilas dziecko w pierwszej dobie, czy coś się stało, jakieś powiklania? Wydaje mi się, że moje dzieci zostały zaszczepione w pierwszej dobie bez informowania mnie o tym, czy też pytania mnie o zgodę. Ale pewności nie mam, to było dawno wiec...

Przepraszam, że wscibiam nos ale jestem ciekawa dlaczego zalujesz, że zaszczepilas dziecko w pierwszej dobie, czy coś się stało, jakieś powiklania? Wydaje mi się, że moje dzieci zostały zaszczepione w pierwszej dobie bez informowania mnie o tym, czy też pytania mnie o zgodę. Ale pewności nie mam, to było dawno wiec...

Napewno informację o zaszczepieniu miały zamieszczone w książeczce zdrowia ale to wyczytałam przy wpisie ze szpitala...tak coś sobie przypominam.
Smacznego.[emoji4] Pociesze Cię, mam tak samo. Zjadłam śniadanie i juz placki przygotowuje, bo w brzuchu burczy. Co to będzie do pory obiadowej?

reklama
Co może oznaczać ból brzucha jak na okres? Boli mnie już tak od trzech dni i zaczynam się niepokoić :/ nie plamie, nie krawie tylko leci ze mnie biały śluz jak z kranu, taki mleczny bez zapachu...

Mogą ciągnąć wiązadła- macica rośnie...biały bezwonny śluz to nie powinno być nic niepokojącego...więcej wydzieliny w ciąży to norma...ja wkładki zmieniam już 2-3 razy dziennie [emoji6]

Tak czy inaczej sprawdź u lekarza

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

Do góry