reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Nie żałuję Ci ale obawiam się, że kurier po drodze rozleje[emoji38]a wam co zaserwowali z menu szpitalnego?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny No nie mogę...ta co poroniła najpierw mi mówi, ze właśnie się dowiedziała ze jej kuzynka poroniła a była na początku 4 mca, potem jak mówię do położnej ze mnie brzuch boli to z uśmiechem, oj to chyba jednak nie to rozciąganie co mówiłaś...No jak można być tak....wrrr...brak słów

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny No nie mogę...ta co poroniła najpierw mi mówi, ze właśnie się dowiedziała ze jej kuzynka poroniła a była na początku 4 mca, potem jak mówię do położnej ze mnie brzuch boli to z uśmiechem, oj to chyba jednak nie to rozciąganie co mówiłaś...No jak można być tak....wrrr...brak słów

Masakryczna!!!!!chyba z zalu, ze jej nie wyszlo to chciałaby żeby każda ciężarna podzielila jej los. Faktycznie wampirka energetyczna. Nie słuchaj jej[emoji86]i nie przejmuj się.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny ;)
Dziś ostatni dzień wolnego, jutro powrót do pracy, na szczęście tylko na półtora tygodnia ;)
Wczoraj byłam z koleżanką wieczorem na spacerze po długiej przerwie i tak nie mogłyśmy się nagadać, że zrobiłyśmy prawie 8 kilometrów. Obeszyłyśmy całe nasze osiedle. Czułam się po takim spacerze super, tyle że mnie pachwina coś ciągnie od wczoraj. Może trochę przegięłam ;) Ale dotychczas takie przechadzki były u nas co kilka dni normalnością, zwykle tylko tempo miałyśmy szybsze, a wczoraj to tak spacerkiem, powolutku ;)

@Ruby_Charm

Przejdzie :-) ja ostatnio byłam na koncercie DM i szalałam 2 godziny a następnego dnia zrobiłam 5 godzinny spacer po stolycy. Rwalo jak cholera ale przeszło na drugi dzień.

@ dotkass
Super, że u Ciebie ok :-) :-)
Zapytaj jej następnym razem co ma na myśli. Co za baba.

@Ruby_Charm

Przejdzie :-) ja ostatnio byłam na koncercie DM i szalałam 2 godziny a następnego dnia zrobiłam 5 godzinny spacer po stolycy. Rwalo jak cholera ale przeszło na drugi dzień.

@ dotkass
Super, że u Ciebie ok :-) :-)
Zapytaj jej następnym razem co ma na myśli. Co za baba.

Na szczęście dziś wychodzi...zobaczymy czy moje bóle się uspokoją...może to jeden z wampirów energetycznych wysysajacych energię [emoji6][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

Tialana a nie przypada Ci teraz termin @?
@
No właśnie nie, od razu to sprawdzałam, dziś poza porankiem jest czysto i niech tak zostanie, ja w każdej ciąży plamię, miałam nadzieję że teraz będzie spokojnie

Dotkass, współczuję towarzystwa. U nas w szpitalu na ginekologii są sale trzyosobowe i połączone są po dwie wspólną łazienką. Ja z plamieniem, jedna dziewczyna po poronieniu a druga z za małym dzieckiem względem OM więc nastroje w sali nie bardzo ale miałyśmy taką sąsiadkę, która pół dnia spędzała w łazience przed lustrem i przy okazji rozmawiała z psiapsiółkami przez telefon na głośnomówiącym, były chwile kiedy płakałyśmy ze śmiechu a razem z nami pielęgniarka :D

@Paraplu ja mam pytanie odnośnie tabelki? Czy dane są uaktualnione? ;) Czy wszystkie dziewczyny są w tabelce? Przepraszam, czasem nie mam kiedy Was nadrobić, być może był już ten temat poruszany ;)

reklama
@Ruby_Charm eee zaniedbalam strasznie tabelke przez te bole glowy [emoji85]
Dzisiaj wieczorem mam papierkowa prace w domu to przy okazji uzuplenie. Dzisiaj w koncu z glowa super i oby tak zostalo bo nie daje rady normalnie funkcjonowac jak mnie tak glowe rozsadza.

Do góry