reklama
butterflysunrise
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny! Odebrałam wyniki analizy i krew ok ale coś tam w moczu się dzieje... Zaraz zjadłam śniadanko i szykuje się do lekarza na wizytę. Mam nadzieję że obejdzie się bez mocnych leków na pęcherz...
Trzymajcie kciuki!
Miłego dnia [emoji182]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Trzymajcie kciuki!
Miłego dnia [emoji182]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
pyzunia86
Pyzunia jak tam Twoja trójca? Jak wizyta?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Maluchy mam nadzieje ze dobrze wolaja jesc to chyba ok. Cycki przestaly bolec ale rzucilo sie na brodawki he he.
A co do wizyty ja mam jeszcze czas bo dopiero 2.08
pyzunia86
Caluje i trzymam kciukiDotkass jak noc? Już doczytałam może ten ból brzucha to z nerwów
Ja kiepsko spałam, na papierze nadal śluz podbarwiony na na brązowo, za chwilę jadę do lekarza ale chyba już nie oczekuje niczego dobrego. 6 lat temu byłam kilka dni po zabiegu, wtedy termin miałam na 21.02 teraz na 19.02
Dobrego dnia
Saraaaa
Aktywna w BB
Witajcie, trzymam kciuki [emoji1377], proszę myśleć pozytywnie. Wczoraj pojechałam na usg - przeziernosc karkowa wyszła 1,2, kość nosowa na miejscu [emoji846]Maluch ma 5,5 cm, podczas badania lekarz stwierdził, ze Dzidźka miała pełny żołądek i pęcherz... a co ważne - moja torbiel jajnikowa się zwija - zmniejszyła się z 8x7 do 4x3 cm [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Witajcie, trzymam kciuki [emoji1377], proszę myśleć pozytywnie. Wczoraj pojechałam na usg - przeziernosc karkowa wyszła 1,2, kość nosowa na miejscu [emoji846]Maluch ma 5,5 cm, podczas badania lekarz stwierdził, ze Dzidźka miała pełny żołądek i pęcherz... a co ważne - moja torbiel jajnikowa się zwija - zmniejszyła się z 8x7 do 4x3 cm [emoji173]️
Super [emoji16] bardzo się cieszę
U mnie był już obchód, nic jeszcze nie wiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
Shemshi
No i super czyli już piję wody płodowe żarłokWitajcie, trzymam kciuki [emoji1377], proszę myśleć pozytywnie. Wczoraj pojechałam na usg - przeziernosc karkowa wyszła 1,2, kość nosowa na miejscu [emoji846]Maluch ma 5,5 cm, podczas badania lekarz stwierdził, ze Dzidźka miała pełny żołądek i pęcherz... a co ważne - moja torbiel jajnikowa się zwija - zmniejszyła się z 8x7 do 4x3 cm [emoji173]️
Mnie brzuch boli trochę bardziej, ale to tak chyba ma być... Pierwsza ciąża, ja jestem drobniutka i w dodatku macica w tyłozgięciu, to ma prawo boleć jak się rozciąga i prostuje boli mnie na dole, po bokach... Takie miałam plany na dzisiaj, ale przez ten brzuch chyba sobie poleżę
Udanego dnia dziewczyny!
@Forrester, czekamy na informacje od Ciebie...
Chrząszczyk
Czesc dziewczyny, witaj Tokarzynka! Dobrych wieści dla tych które dzis wizytuja. Dotkass trzymaj się babko[emoji4]bądź twarda. Będzie dobrze.
reklama
tialana
Dziękuję dziewczyny za dobre słowa i kciuki, w obrazie USG jest ok, nie widać nic co mogło by być nie tak ale śluz w szyjce nadal podbarwiony, szyjka rozpulchniona ale długa i zamknięta. Maluszek ma 35,7mm pomachał mi rączkami i nóżkami i ładnie się odwrócił do pomiarów. Jestem spokojniejsza ale póki te dziwne plamienia się nie skończą całkowitego spokoju nie zaznam na pewno. Na prenatalne zapiasane jestem na 08.08.