reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

W slonecznym dniu, w drodze do pracy, wtedy kiedy mam chwile, by Wam cokolwiek napisać życzę Wam miłego dnia...

Już za pare dni będę z Wami na bieżąco...

Byłam wczoraj u Mamy- wyglada super, meczy się jak to po operacji, ale gdyby nie opatrunek na klatce piersiowej w życiu nie powiedziałabym, ze jest po takiej ciężkiej operacji. Dobrze mi zrobiły te odwiedziny, bo się uspokoiłam i spałam jak zabita

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie szykują się w sierpniu dwa wesela, 4 i 19, chciałabym kupić jedną sukienkę, więc szukam czegoś luzniejszego, prostego w kroju ale pół internetu zwiedzilam i nic nie przyciągnęło mojej uwagi...buuuu ::crazy:

Tez mam wesele 19 sierpnia...jeszcze nawet nie rozglądałam się za sukienkami...chyba powinnam zacząć [emoji6]

Ja nie używałam szumisia,mam aplikację w telefonie z szumami do tej pory czesto używam,bardzo nam pomogły .

Ja czasem puszczalam na YT suszarkę (taka stara PRLowska [emoji16])

Kurka widzę ze jestem jedyna którą "denerwuje " cc na życzenie jestem chyba z innej planety ;) żeby nie było nie czepiam się :D

Jakieś 5 lat temu nie było misiów co szumią i my korzystaliśmy z suszarki [emoji23][emoji23] dopiero po około miesiacu stwierdziliśmy ze przecież można taki dźwięk na tel ściągnąć a nie ciągle ze sobą suszarkę brać [emoji23] ale fakt pomogła nam.i to bardzo :)

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do CC na życzenie. Sama bym nie prosiła, bardzo chciałam rodzic SN, a ze się nie udało, to przy drugim porodzie już nie ryzykowałam, skoro miałam prawo wyboru. Staram się zrozumieć kobiety, które robią to na życzenie (mam nawet kilka takich koleżanek) i po szczerych rozmowach z nimi nie widzę w ich wyborze nic złego. Dlaczego? Proste, bo to ich wybór...często z przerażenia psychika tak wariuje, ze taki niechciany poród SN kończy się przy dobrych lotach CC, a często niestety poprzez vacum...jeśli kobieta ma być spokojna psychicznie z tego powodu, czemu nie...lepsze to niż po traumatycznym porodzie "odwrócić" się od dziecka, bo i takie udowodnione przypadki były...szanuje oczywiście również Twoje zdanie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny ;)

Ale miałam dziś w nocy straszny sen, bardzo realistyczny. Śniło mi się, że się w nocy obudziłam i poszłam skorzystać z toalety. Tam ujrzałam na bieliźnie dużą plamę krwi :/ Straszne... Nie mogę dojść do siebie po tym śnie :/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny ;)

Ale miałam dziś w nocy straszny sen, bardzo realistyczny. Śniło mi się, że się w nocy obudziłam i poszłam skorzystać z toalety. Tam ujrzałam na bieliźnie dużą plamę krwi :/ Straszne... Nie mogę dojść do siebie po tym śnie :/

Kochanie psychika wariuje...oj jakie ja koszmary miewałam w ciąży...głowa do góry- to tylko sen [emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Dziewczyny :) miłego dnia!
Ja już z rana mam pytanie ;) w ubiegłym tygodniu mąż kupił mi magnez 20 jonów magnezu w jednej tabletce, brałam 3 dziennie. Wczoraj mi kupił jakiś inny i tam jest 100 jonów. Mogę dalej brać 3 tabletki czy zmniejszyć? Można przedawkować magnez??

Witajcie dziewczyny ;)

Miałam dziś identyczny sen. Potem już krew lała się ze mnie strumieniem. Teraz mam schizę czy to organizm mi czegoś nie podpowiada.

Witajcie dziewczyny ;)

Współczuje przeżyć,ale w ciaży często moga nas nawiedzać przeróżne sny.Mnie za to dzisiaj snił się dentysta i leczyła mi zęba kanałowo,finał-finałów wyszłam od niej z dziura w zębie.

Oj temat porodowy zaczełyście,bardzo delikatny temat.Ja tam nie mam nic przeciwko cc i sn.Próbowałam sn przez 24h,wszystko czułam,skurcze parte itd tylko że bobas nie chciał wyjść wiec skończyło się na cc.Przy drugim mimo że chciałam spróbować sn to lekarze odmawiali i było cc.Opieka w szpitalu cudowna,jednak tutaj nw UK te wszystkie położne,pielęgniarki sa bardzo życzliwe,pomocne i zawsze uśmiechnięte,ani razu nie odczułam żadnej przykrości z ich strony [emoji5]

Dzisiaj USG trzymajcie kciuki dziewczyny bo już stresik mam!!!

85993e3kijr8euwy.png

reklama
Do góry