Nasz mały człowieczek rośnie. Wg USG 8+1, wg OM 7+6 Nasza mała pszczółka. Ogromny kamień z serducha! Cieszymy się ogromnie...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, brawo dla Ciebie i maluszka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasz mały człowieczek rośnie. Wg USG 8+1, wg OM 7+6 Nasza mała pszczółka. Ogromny kamień z serducha! Cieszymy się ogromnie...
To na pewno nie są gazy [emoji16]
Jeszcze nie zdążyłam wszystkiego nadrobić... Będą bliźniaki [emoji4] ale fajnie [emoji4] u mnie też było prawdopodobieństwo mnogiej ciazy- mama jest z trojaczek [emoji4]Dziewczyny możliwe żebym już czuła ruchy??? Tak mi się wydaje, czuję takie bąblowanie w brzuchu, chwilowe i za każdym razem w innym miejscu, aż mi się wierzyć nie chce.... ale przy dwójce może szybciej?
Tak, mamy dwie pary bliźniąt i jedne trojaczki [emoji108]Jeszcze nie zdążyłam wszystkiego nadrobić... Będą bliźniaki [emoji4] ale fajnie [emoji4] u mnie też było prawdopodobieństwo mnogiej ciazy- mama jest z trojaczek [emoji4]
Lekarz o tych badaniach musi poinformować każda pacjentke. To od Ciebie zależy czy chcesz je zrobić czy nie, po 35 r.z każda kobieta w ciazy powinna je wykonać i wtedy są już darmowe.Lekarz zaproponował by zgłosić się na badania prenatalne. Mam 26 lat, chcemy jechać, choć ja się zastanawiam...
Dziewczyny możliwe żebym już czuła ruchy??? Tak mi się wydaje, czuję takie bąblowanie w brzuchu, chwilowe i za każdym razem w innym miejscu, aż mi się wierzyć nie chce.... ale przy dwójce może szybciej?
No to tak się złożyło, że u mnie dzisiaj to samo, rano nic, od 16 coraz gorzej. Ale ja kurcze przez przypadek wzięłam rano 2 tabletki duphastonu zamast jednej mam nadzieję, że to żadne przestępstwo. :/ Po prostu spieszyłam się do pracy i nie pamiętałam czy w ogóle wzięłam więc wzięłam jeszcze jedną.Trzymam kciuki
Dziewczyny nie wiem czemu ale moje mdlosci ktore niedawno minęły znow powróciły. Teraz przychodza wieczorem...dzis jest juz nie do wytrzymania..normalnie czuje jakbym miala wymiotowac, a nic nie wymiotuje... rano juz jest ok ale wieczory mam okropne...
A czemu się zastanawiasz? Myślę, że każda kobieta niezależnie od wieku takie badania powinna wykonać jak ma taką możliwość. Niestety ale młode kobiety takie jak Ty też czasem mogą mieć chore płody a teraz fajne czasy, że można wykluczyć choroby albo je wyleczyć w życiu prenatalnym. A jakie to mają być konkretnie badania?Lekarz zaproponował by zgłosić się na badania prenatalne. Mam 26 lat, chcemy jechać, choć ja się zastanawiam...