Monisiek88
Fanka BB :)
Wlasnie doszlam do wniosku ze masakra uzaleznilam sie od tego naszego bloga. Co mi wiadomosc na emaila przyjdzie to kukam co napisalyscie. Z reszta co innago robic na lezaco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczyny Wczoraj miałam robione USG. Dzidzia ma 11 tygodni i 41 mm. Serduszko pięknie bije 163/min.Widziałam jak rusza rączkami i nóżkami Jestem przeszczęśliwa. !!!!
.Wlasnie doszlam do wniosku ze masakra uzaleznilam sie od tego naszego bloga. Co mi wiadomosc na emaila przyjdzie to kukam co napisalyscie. Z reszta co innago robic na lezaco
hahaha moj juz pyta czy po porodzie tez tak bedzie hahaMam to samo, po raz trzeci zresztaczekam tylko aż maz mi zacznie wyrzuty robić ze non stop z telefonem przy dupie biegam
Super wieści a maluszek śliczny [emoji6]Hej Dziewczyny Wczoraj miałam robione USG. Dzidzia ma 11 tygodni i 41 mm. Serduszko pięknie bije 163/min.Widziałam jak rusza rączkami i nóżkami Jestem przeszczęśliwa. !!!!
Wlasnie doszlam do wniosku ze masakra uzaleznilam sie od tego naszego bloga. Co mi wiadomosc na emaila przyjdzie to kukam co napisalyscie. Z reszta co innago robic na lezaco
Ja nie mam ale pamietaj ze u mnie tylko 1 groszek a u Ciebie 3Hej dziewczyny.
Wczoraj zaczelam sie martwic czy z bablami wszystko ok. Tak mnie pachwiny zaczely bolec i ciagnac ze masakra ani stac ani chodzic.
Chyba zaczynaja sobie miejsce robic tak sobie tlumacze.
Macie tak z pachwinami??
A wez mi co chwile przez glowe przechodzi strach czy mi dzieciaki nie wyparowaly [emoji23] zwlaszcza rano jak brzuch prawie plaski mam takie mysli [emoji85]Fajnie, że już jesteście po badaniach. Ja się czuję zupełnie jakbym nie była w ciąży. Paranoja się odzywa.
Aaaaaaaaaa rajciu rajciu rajciu jaki czlowieczek maluni! Aaaaaaaaaaaa normalnie oszalalam [emoji7]Hej Dziewczyny Wczoraj miałam robione USG. Dzidzia ma 11 tygodni i 41 mm. Serduszko pięknie bije 163/min.Widziałam jak rusza rączkami i nóżkami Jestem przeszczęśliwa. !!!!
Fajnie, że już jesteście po badaniach. Ja się czuję zupełnie jakbym nie była w ciąży. Paranoja się odzywa.
Też znam tą paranoje [emoji14]Mam to samo tydzień po usg jest jeszcze ok a teraz świruje, zero objawów i wyobrażam sobie najgorsze
ja też uwielbiam Was poczytywać. Niestety pracuję jeszcze, więc ciężko mi być na bieżąco, aczkolwiek staram się czytać, choć mniej piszę.Wlasnie doszlam do wniosku ze masakra uzaleznilam sie od tego naszego bloga. Co mi wiadomosc na emaila przyjdzie to kukam co napisalyscie. Z reszta co innago robic na lezaco