reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Hej Dziewczyny ;) Wczoraj miałam robione USG. Dzidzia ma 11 tygodni i 41 mm. Serduszko pięknie bije 163/min.Widziałam jak rusza rączkami i nóżkami :) Jestem przeszczęśliwa. !!!!

Wow, super [emoji2] gratulacje

Wlasnie doszlam do wniosku ze masakra uzaleznilam sie od tego naszego bloga. Co mi wiadomosc na emaila przyjdzie to kukam co napisalyscie. Z reszta co innago robic na lezaco:-D
.

Mam to samo, po raz trzeci zreszta [emoji12] czekam tylko aż maz mi zacznie wyrzuty robić ze non stop z telefonem przy dupie biegam [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo, po raz trzeci zreszta
emoji12.png
czekam tylko aż maz mi zacznie wyrzuty robić ze non stop z telefonem przy dupie biegam
emoji38.png
hahaha moj juz pyta czy po porodzie tez tak bedzie haha

Hej Dziewczyny ;) Wczoraj miałam robione USG. Dzidzia ma 11 tygodni i 41 mm. Serduszko pięknie bije 163/min.Widziałam jak rusza rączkami i nóżkami :) Jestem przeszczęśliwa. !!!!
Super wieści a maluszek śliczny [emoji6]

Wlasnie doszlam do wniosku ze masakra uzaleznilam sie od tego naszego bloga. Co mi wiadomosc na emaila przyjdzie to kukam co napisalyscie. Z reszta co innago robic na lezaco:-D

Jak mam tylko czas to też co chwilke zagladam,ale mniej jak małżon i dzieciaki w domu [emoji6][emoji12]

85993e3kn5jd3sk8.png

Hej dziewczyny.
Wczoraj zaczelam sie martwic czy z bablami wszystko ok. Tak mnie pachwiny zaczely bolec i ciagnac ze masakra ani stac ani chodzic.
Chyba zaczynaja sobie miejsce robic tak sobie tlumacze.
Macie tak z pachwinami??
Ja nie mam ale pamietaj ze u mnie tylko 1 groszek a u Ciebie 3:)

Fajnie, że już jesteście po badaniach. Ja się czuję zupełnie jakbym nie była w ciąży. Paranoja się odzywa.
A wez mi co chwile przez glowe przechodzi strach czy mi dzieciaki nie wyparowaly [emoji23] zwlaszcza rano jak brzuch prawie plaski mam takie mysli [emoji85]
Wieczorem mam wielki balon az moj niemaz byl wczoraj wieczorem w szoku [emoji23]w takim tempie to za miasiec ludzie beda mysleli, ze ja na wylotowce juz jestem [emoji33][emoji85]

Aaaaaaaaaa rajciu rajciu rajciu jaki czlowieczek maluni! Aaaaaaaaaaaa normalnie oszalalam [emoji7]
Ja swoje Gnomy zobacze w czwartek, jeszcze 6 dlugich dni i im blizej tym wiekszy stres.

[emoji173]️[emoji173]️

Tak bardzo się bałam. Objawów prawie żadnych nie mam. Jedyne co to częściej muszę korzystać z toalety i jestem bardziej senna. Piersi przestały mnie boleć. Kolejne usg będę mieć za jakieś dwa tyg i wtedy troszkę więcej się dowiem.

reklama
ja też uwielbiam Was poczytywać. Niestety pracuję jeszcze, więc ciężko mi być na bieżąco, aczkolwiek staram się czytać, choć mniej piszę.
Idę na urlop w sierpniu i po urlopie zamierzam nie wrócić już do pracy, tylko cieszyć się ciążą ;)
Chcemy jechać na urlop do Zakopanego, nigdy nie byłam, macie może jakieś sprawdzone noclegi, najlepiej dość blisko Krupówek, nie musi być na bogato, najważniejsze dla mnie, żeby było czyściutko ;) Ale dziś ten dzień się dłuży, a dopiero na 20.00 do doktorka :( też już szaleje powoli z niepewności :(

Do góry