reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Mowicie,ze jestescie senne. Ja to w tej ciazy od kilku tygodni cierpie na bezsennosc. Budze sie okolo 3-4 nad ranem I potrafie do 6 nie spac. Chodze zmeczona I niewyspana,wiec chetnie bym sie zamienila.

reklama
Koniecznie! Może to właśnie niedobór progesteronu. Jeśli bardzo cię boli to jedź jeszcze dzisiaj, jeśli pojawi się plamienie to tym bardziej.

Budze sie okolo 3-4 nad ranem I potrafie do 6 nie spac. Chodze zmeczona I niewyspana,wiec chetnie bym sie zamienila.

Miałam tak w pierwszej ciąży...w nocy spać nie mogłam, na szczęście w dzień odsypiałam. Niestety w parze z bezsennością szło podjadanie nocne co przełożyło się na szybki przyrost kg [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też męczy zmęczenie:(
O Kiedy jesteście na zwolnieniu lekarskim? Czy ktoś jeszcze pracuje?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na chwile obecna do piątku jestem na zwolnieniu. Miałam wypadek 23.06. Wjechał nam na czołówkę pijany kierowca. W poniedziałek wracam do pracy. Mam kilka spraw do domknięcia. Niby mogłabym z domu, ale jakoś mi się nie chce. W tej ciąży nie dość, ze męczą mdłości to jeszcze szybko się mecze. Wystarczy, ze wejdę na piętro i już sapie...masakra...

Planowałam pracować do końca października- listopada, ale zmieniam zdanie i pociągnę pewnie do końca sierpnia. Muszę tylko kogoś na zastępstwo przeszkolić, wiec liczę, ze uda się do końca sierpnia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja praca w dużej mierze polega na chodzeniu po drabinie, trochę przy biurku i trochę dźwiganie. Póki co to robię bo nikt nie wie o ciąży ale myślę by w poniedziałek to zmienić. Tylko co jeśli szef mi nie będzie chciał ulżyć w obowiązkach?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry