reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Przykre, że tacy ludzie jeszcze są.. Ale historia zna nie takie przypadki, prędzej czy później pożałują i będą chcieli nadrobić stracony czas tylko, że Ty już pewnie nigdy nie będziesz ich traktować jak osoby bliskie, a szkoda bo to dziadkowie Twojego Dziecka. Nie przejmuj się tym na co nie masz wpływu, ich decyzja... Najważniejsze, żeby ta sytuacja nie wpłynęła na relację Twoją i Twojego partnera, bo teraz Wy na czele z fasolką jesteście najważniejsi:)
Tym bardziej, że mama mojego chłopaka urodziła go w wieku 21 lat, czyli w tym wieku w którym ja akurat zaszłam w ciąże, ale miała stuprocentowe wsparcie od swojej mamy. Mój chłopak pewnego dnia powiedział, że chciał aby wzięła mnie pod skrzydła jak jego babcia ją, lecz usłyszał jedynie, że to nie jest jej problem. Nie pozwolę na to by w jakikolwiek sposób zniszczyli nasze relacje :)

reklama
Jeśli jest, aż tak źle to może poprostu zgłoś się do swojego lekarza, żeby coś Ci przepisał. Specyfiki dostępne bez recepty funkcjonujące jako suplementy diety nie przemawiają do mnie, szczególnie w ciąży byłabym ostrożna...
W składzie jest tylko witamina b6 i imbir a poza tym jest przeznaczone dla kobiet w ciąży więc wydaje mi się że zagrożenia raczej nie ma. A mój lekarz powiedział że to normalne i jak zacznę wymiotowac kilkanaście razy dziennie to dopiero zadziałamy... [emoji52]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Ciebie zamurowalo :p pomysl sobie jak mnie zamurowalo [emoji23]
1,5 tygodnia temu jeden dzidzius a dzisiaj 2. Boje sie kolejnego USG [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Kochana dwojka za jednym zamachem to dobry wynik :d ale nic nie mowie bo ide do gin za tydzień: d

@tuusiak u ciebie nie fajna sytuacja. Jestem tego zdania ze jak zobacza dziecko choćby na zdjeciu to beda szukali kontaktu, tylko nie wiadomo czy wtedy nie bedzie za pozno. Macie twoich rodziców wiec dacie rade, a i milosci brzdacowi napewno nie braknie :)

Tym bardziej, że mama mojego chłopaka urodziła go w wieku 21 lat, czyli w tym wieku w którym ja akurat zaszłam w ciąże, ale miała stuprocentowe wsparcie od swojej mamy. Mój chłopak pewnego dnia powiedział, że chciał aby wzięła mnie pod skrzydła jak jego babcia ją, lecz usłyszał jedynie, że to nie jest jej problem. Nie pozwolę na to by w jakikolwiek sposób zniszczyli nasze relacje :)
I tak właśnie trzymaj! Nie da się budować relacji jednostronnej. Choć dla Was pewnie to przykre to mimo wszystko rodzice Twojego partnera mają prawo do odrzucenia pewnych relacji. Powody tego są zwykle ukryte gdzieś w przeszłości i nic w naszym zachowaniu nie bierze się z niczego. Ech poleciałam zawodowo :p

W składzie jest tylko witamina b6 i imbir a poza tym jest przeznaczone dla kobiet w ciąży więc wydaje mi się że zagrożenia raczej nie ma. A mój lekarz powiedział że to normalne i jak zacznę wymiotowac kilkanaście razy dziennie to dopiero zadziałamy... [emoji52]

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Yhm czyli Ty męczy się, ale dla lekarza to jeszcze nic strasznego, norma.... Oni są straszni. Ok jeśli jesteś pewna, że jest to bezpieczne w 110% dla maluszka to ok. Ja tylko tak z marszu wolę dmuchać na zimne :)

Witajcie :)
Dziś trochę lepiej, bo wczoraj to pod względem samopoczucia to była jakaś masakra :errr:
Paraplu gratulacje!!! Wiadomość dnia :-) :)
Tuusiak jestem w szoku ze tacy ludzie naprawdę jeszcze istnieją.. ważne ze Twoi rodzice są po waszej stronie, tamci będą kiedyś tego żałować. Postaraj się nie przejmować głupim gadaniem, spokój teraz jest najważniejszy :tak:

@asieek dla Ciebie wiadomosc dnia a dla mnie chyba wiadomosc zycia [emoji23][emoji85][emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry