reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

@Paraplu ale nowina i lawina szczęścia . Faktycznie ale minę u lekarza musiałaś mieć.
@AlexF wiem, że nie ma sytuacji bez wyjścia. Juz raz w życiu nie było za wesoło po rozwodzie ale jakoś się udało kupić mieszkanie i jakoś poszło a teraz zobaczymy jak to będzie. Ostatnio mam inny tok myślenia co na być to będzie .

reklama
@Paraplu ale nowina i lawina szczęścia . Faktycznie ale minę u lekarza musiałaś mieć.
@AlexF wiem, że nie ma sytuacji bez wyjścia. Juz raz w życiu nie było za wesoło po rozwodzie ale jakoś się udało kupić mieszkanie i jakoś poszło a teraz zobaczymy jak to będzie. Ostatnio mam inny tok myślenia co na być to będzie .
Też czasami myślę, że co ma być to będzie... Trzeba ogarniać i działać. Mamy dla kogo :D co nas nie zabija to nas wzmacnia!

Kobitki mam do Was pytanko. Miałyście taką sytuację, że rodzina Waszego partnera wypięła się na Was, gdy dowiedziała się o ciąży?

Kobitki mam do Was pytanko. Miałyście taką sytuację, że rodzina Waszego partnera wypięła się na Was, gdy dowiedziała się o ciąży?
W sumie nie,ale np.Ja mieszkam z tesciami i nasze relacje nie są jakieś super...A co się dzieje?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie nie,ale np.Ja mieszkam z tesciami i nasze relacje nie są jakieś super...A co się dzieje?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mojego chłopaka mama ostatnio napisała mu, że plusem tego, że ma się samych synów jest to, że można mieć wszystko w dupie. Napisała wiele niemiłych słów o mnie, powiedziała, że mój partner zrujnował sobie przyszłość i że gdyby mieszkał z nimi za granicą to miałby wszystko, teraz nie będzie miał nic, a w dodatku powiedziała, że nie będą uważać tego dziecka i że są za młodzi na to by być dziadkami. Moi rodzice są oburzeni zachowaniem Jego rodziców i z całych sił nas wspierają.

reklama
Do góry