reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

@butterflysunrise, wyciąg z imbiru jest też w popularnych środkach na chorobę lokomocyjna np. Aviomarin nature albo lokomotiv. Musiałam ostatnio brać, bo miałam do przejechania kilkaset km, a mam chorobę lokomocyjna, a plus mdłości w ciąży to... Farmaceutka powiedziała mi, że mogę, a nawet że niektóre kobiety biorą to na mdłości w ciąży. Imbir jest tradycyjnym środkiem na mdłości, ale ja spróbowałabym na twoim miejscu od dodania trochę imbiru do herbaty, albo wody. Badań co do szkodliwości imbiru nie ma (są badania, z których wynika, że jest bezpieczny w ciąży), ale w tabletkach zawsze przyjmiesz więcej imbiru, a może wystarczy ci mniejsza jego ilość. Ja jutro też sięgam po imbir (choć nie cierpię), bo mdłości też mi się nasiliły i w pracy jest mi już ciężko. A i ponoć melisa też pomaga. Średnio w to wierzę, ale jutro będę testować herbatkę ze świeżej melisy, bo mam w ogrodzie :)

reklama
Eee no takze tego...

Dzidzius nr 1
1499159414-aaaaaa.jpeg

Dzidzius nr 2
1499159432-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Cudownie ❤❤❤
Ja mam jutro wizytę będzie 7tydz 4dzień i wierzę że usłyszę serduszko...

I tak właśnie trzymaj! Nie da się budować relacji jednostronnej. Choć dla Was pewnie to przykre to mimo wszystko rodzice Twojego partnera mają prawo do odrzucenia pewnych relacji. Powody tego są zwykle ukryte gdzieś w przeszłości i nic w naszym zachowaniu nie bierze się z niczego. Ech poleciałam zawodowo :p
No trudno, bywa i tak, ale wierzę w to, że w przyszłości się otrząsną. Chociażby nie dla mnie, a dla dzidzi

Ojjj mnie to majonezu od paru dni ciagnie i przed chwila wciagnelam 2 kanapki z majonezem zamiast masla i szynka [emoji23]

Dziewczynki powodzenia na wizytach. Czekam na sprawozdania i piekne fotki [emoji7]

I bardzo Wam wspolczuje mdlosci. I podziwiam, ze jakos potraficie funkcjonowac bo jak mi zoladek nawala to jestem gorsza jak chlop z katarem [emoji23] testament chce pisac, dokonac eutanzji i ogolnie nie widze sensu mego umeczonego jestestwa [emoji23]
Poki co, odpukac, raz na kilka dni cos w zoladku scisnie ale wystarczy, ze zjem kanapke i przechodzi. Mam nadzieje, ze mnie mdlosci beda nadal omijac a, ze Wam szybko odpuszcza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za nasze wizyty dziewczyny!!ja tez mam dzisiaj, mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.

Od wczoraj dopadl mnie bol z lewej strony pod żebrami taka jakby kolka i dalej mnie boli dosc mocno zwlaszcza jak siadam lub wstaje:( nie wiem co to moze byc??

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojjj mnie to majonezu od paru dni ciagnie i przed chwila wciagnelam 2 kanapki z majonezem zamiast masla i szynka [emoji23]

Dziewczynki powodzenia na wizytach. Czekam na sprawozdania i piekne fotki [emoji7]

I bardzo Wam wspolczuje mdlosci. I podziwiam, ze jakos potraficie funkcjonowac bo jak mi zoladek nawala to jestem gorsza jak chlop z katarem [emoji23] testament chce pisac, dokonac eutanzji i ogolnie nie widze sensu mego umeczonego jestestwa [emoji23]
Poki co, odpukac, raz na kilka dni cos w zoladku scisnie ale wystarczy, ze zjem kanapke i przechodzi. Mam nadzieje, ze mnie mdlosci beda nadal omijac a, ze Wam szybko odpuszcza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ooooo widzę ze z majonezem nie pozostaje sama :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry