Rozumiem stres, ale nerwy nie pomogą, myślę jak dziewczyny, jedź na IP. Lepiej pojechać i sprawdzić, niż zamawiać się! Głowa do góry i czekamy na dobre wieści!Zaczęłam plamić. Chyba się wykończę. Chce mi się wyć.
reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
@coldold to może na ip pojedź.
@Ropuszka666 dawno się nie odzywałaś. A tu powracasz z taką piękną żabcią.
Gosiu bo Ja zapadłam na sen ciążowy [emoji23][emoji23] cały czas bym tylko spała a dni mi lecą jak oszalałe ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
taśka
Mam chwile wolna
Byłam dziś u lekarza ciąża zgadza się z OM, wszystko ok 5t4d kartę ciąży mi założyła i widzimy się za 3 tygodnie. Mam nadzieje ze usłyszę wtedy serduszko Dostałam skierowanie na badania. Podpowiedzcie robić je teraz czy bliżej dnia wizyty ? Mam tez zapisać się na prenatalne, jutro muszę zadzwonić i spróbować się zarejestrować.
Pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Byłam dziś u lekarza ciąża zgadza się z OM, wszystko ok 5t4d kartę ciąży mi założyła i widzimy się za 3 tygodnie. Mam nadzieje ze usłyszę wtedy serduszko Dostałam skierowanie na badania. Podpowiedzcie robić je teraz czy bliżej dnia wizyty ? Mam tez zapisać się na prenatalne, jutro muszę zadzwonić i spróbować się zarejestrować.
Pozdrawiam
hm czyli 8tc zaczynasz bez rewelacji, ja natomiast kończę 10 Tc i jest jakoś dziwnie spokojnie jak na ten etap, od kliku dni mnie nie mdli i mogę wszystko zjeść... W pierwszej ciąży mdłości, wymioty, jadłowstręt i cała reszta cudowności przeszły dopiero w 15tc, wszystko jest inaczej...Dostalam prezent na rozpoczecie 8tc - bol glowy i mdlosci
A tak sie cieszylam, ze mnie nie mdli
reklama
DorciaMamaOlka
Ja mam mdłości wieczorem więc w ogóle jestem inna
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom