reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Czy was tez dziewczyny kuszą ubranka ? Chyba za wcześnie ale sa tak piekne rzeczy ze napatrzec sie nie mozna ;)

reklama
Ja kupiłam jedne body... ale dlatego, że było z pandą ;) A my tak się śmiejemy, że nasz dzidziuś to będzie pandzia jak będzie mieć po mamie podkrążone oczy ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mavika nie musze wiekszych ale duzo wygodniej mi w sportowym staniku. Fiszbiny za bardzo uciskaja mi zoladek.

@monmon ogladalam w necie takie sliczne bodziaki dla dziewczynki. Jajku jakby chciala je moc juz kupowac [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dla dziewczynki sa slodkie sukienusie i body, chociaz dla chlopcow tez niczego sobie ;) powiem wam ze za duzo ubranek uniwersalnych to nie robis ;)

Dziewczyny ja po wizycie wszystko ok, dzidzia 1cm ma USG godne z OM, nastepna wizyta 17 lipca , takze poki co sie ciesze :) standardowo lekarz kazal odpoczywac brac wiecej luteiny przez plamienia i zalozyl mi juz karte ciazy :p trzymam kciuki za reszte wizyt :)

Dziewczyny ja po wizycie wszystko ok, dzidzia 1cm ma USG godne z OM, nastepna wizyta 17 lipca , takze poki co sie ciesze :) standardowo lekarz kazal odpoczywac brac wiecej luteiny przez plamienia i zalozyl mi juz karte ciazy :p trzymam kciuki za reszte wizyt :)
Super ;) a termin na ktorego masz ?

Ooo herbatę z kopru mam bo synek pije czasami.. ;)
Ja sie waze w domu i ciagle waga 63-62 nic nie urosla jeszcze
Spróbuj z herbatą, ale tak jak dziewczyny pisały super działają suszone śliwki, a od siebie tez mam sprawdzony, niezawodny sposób. Chleb pełnoziarnisty żytni - taki z jakby posklejanych całych ziarenek, sprzedawany w takich prostokątnych kromkach. Działa po kilku dniach i trzeba oczywiście jeść codziennie, ale działa niezawodnie na każdego i jest bardzo zdrowy :) kiedyś jadłam tylko taki, teraz piekę sama więc już pieczywa raczej nie kupuje.
Ja niestety kilogram do przodu, ale to dlatego że bardzo dużo jem :) ale nadal ważę poniżej 50 kg, a od roku chciałam przytyć więc to nawet dobrze. Tylko mam nadzieję że zwolnienie tempo :D
Ja się dzisiaj gorzej czuje i mam do siebie żal, bo trochę się przemęczylam w pracy więc już chyba będę leżeć do wieczora za karę :)
Trzymam kciuki za wizyty i udanego popołudnia!

Dziewczyny pisze do was o porade, bo pierwszy raz bete robilam. Pomóżcie.
IMG_20170626_152037.jpg

Załączniki

• IMG_20170626_152037.jpg
    IMG_20170626_152037.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Dziewczyny pisze do was o porade, bo pierwszy raz bete robilam. Pomóżcie.
Zobacz załącznik 812316

Pasuje do 2-3, 3-4 :)
Wszystko okej, sliczna beta [emoji7]
A wiem, ze jestes jeszcze przed terminem malpy takze wszystko sie zgadza i 2-3 to Twoj przedzial.
W sumie to chyba nawet wyprzedzasz rozpiske, moze blizniaki beda? [emoji16]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ostatnia edycja:
Do góry