reklama
Shemshi
Fanka BB :)
Ale się dzisiaj działo istne szaleństwo. @martula1985 gratuluję - bardzo bardzo się cieszę, bo zasługujesz i na trojaczki
@mavika - no to obie będziemy mieć młodsze ciążę i się trzeba będzie lekarzom tłumaczyć oficjalnie 7 TC a tak na prawdę między 5 a 6.
Jeśli chodzi o zwolnienie lekarskie to ja chciałabym pracować jak najdłużej. Na zwolnienie można iść od razu i nie trzeba się tłumaczyć szefowi ani planować, ale oczywiście dużo lepiej widziane będzie jednak poinformowanie go o tym wczesniej i ewentualne zaangażowanie w wyznaczenie zastępcy. Ja bym tak do tego podeszla, żeby było widać że zależy mi na pracy.
A i na koniec was zdenerwuje - ja chyba przejęłam cała wasza energię zmęczenia brak, jestem nakręcona jak szwajcarski zegarek.
@mavika - no to obie będziemy mieć młodsze ciążę i się trzeba będzie lekarzom tłumaczyć oficjalnie 7 TC a tak na prawdę między 5 a 6.
Jeśli chodzi o zwolnienie lekarskie to ja chciałabym pracować jak najdłużej. Na zwolnienie można iść od razu i nie trzeba się tłumaczyć szefowi ani planować, ale oczywiście dużo lepiej widziane będzie jednak poinformowanie go o tym wczesniej i ewentualne zaangażowanie w wyznaczenie zastępcy. Ja bym tak do tego podeszla, żeby było widać że zależy mi na pracy.
A i na koniec was zdenerwuje - ja chyba przejęłam cała wasza energię zmęczenia brak, jestem nakręcona jak szwajcarski zegarek.
martula1985
@Izula85 tak naprawdę do dziś nie wiadomo, podejrzenia są różne poczynając od niewydolności szyjki macicy, a na przedwczesnym odklejaniu się kosmówki kończąc. Możliwe jeszcze ze to była wina nie wykrytej w porę niedoczynnosci tarczycy. Fakt jest taki, że przy jednym przypadku ciężko powiedzieć na 100%. Oby teraz było dobrze. Jeśli to wina szyjki to czeka mnie dluuuuugie leżenie w łóżku. Ale dam radę [emoji123] jest o co walczyć [emoji2][emoji7]
@mendi czuję się bardzo dobrze, odczuwam jedynie ból piersi i mega zmęczenie. Miałam też mdłości ale mi przeszły. Mdłości miałam głównie po luteinie pod język ale od wczoraj mam dopochwową, więc myślę że będzie lepiej
Niżej postaram się wkleić moje Skarby [emoji7]
@mendi czuję się bardzo dobrze, odczuwam jedynie ból piersi i mega zmęczenie. Miałam też mdłości ale mi przeszły. Mdłości miałam głównie po luteinie pod język ale od wczoraj mam dopochwową, więc myślę że będzie lepiej
coldold
Dziewczyny, serdeczne gratulacje. Bliźnięta?!! Ja nawet trochę się modlę żeby u mnie był jeden bobo Chociaż dwójka na raz też ma swoje dobre strony.
@martula1985 są w rodzinie jakieś dwupaki?
A co do mojego samopoczucia, to najbardziej w kość mi dają piersi, pojawiła się pod skórą siateczka naczyń krwionośnych. Nocą jest najgorzej, można zwariować. Cały czas trzymam się za piersi, bo każde drgnięcie powoduje duży ból. Ale w gruncie rzeczy jest to przyjemne, jeśli się pamięta po co to wszystko.
@martula1985 są w rodzinie jakieś dwupaki?
A co do mojego samopoczucia, to najbardziej w kość mi dają piersi, pojawiła się pod skórą siateczka naczyń krwionośnych. Nocą jest najgorzej, można zwariować. Cały czas trzymam się za piersi, bo każde drgnięcie powoduje duży ból. Ale w gruncie rzeczy jest to przyjemne, jeśli się pamięta po co to wszystko.
martula1985
DorciaMamaOlka
Ja jestem z bliźniąt moja mama mówi,że bez problemu Nas wychowała
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
mavika
Ale to co będą dwujajowe?@Izula85 tak naprawdę do dziś nie wiadomo, podejrzenia są różne poczynając od niewydolności szyjki macicy, a na przedwczesnym odklejaniu się kosmówki kończąc. Możliwe jeszcze ze to była wina nie wykrytej w porę niedoczynnosci tarczycy. Fakt jest taki, że przy jednym przypadku ciężko powiedzieć na 100%. Oby teraz było dobrze. Jeśli to wina szyjki to czeka mnie dluuuuugie leżenie w łóżku. Ale dam radę [emoji123] jest o co walczyć [emoji2][emoji7]
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
coldold
Podobno to właśnie kobieta "decyduje" czy ciąża będzie mnoga. Ale źródła tych badań nie podam@coldold u męża nie ma, u mnie były ale.. hm... pierwsze kuzynostwo mojego taty..
Badałyście przeciwciała toksoplazmozy, to badanie jest niby w standardzie, ale jestem ciekawa wyników. Ile kobiet chorowało?