reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ale się dzisiaj działo :D istne szaleństwo. @martula1985 gratuluję - bardzo bardzo się cieszę, bo zasługujesz i na trojaczki
@mavika - no to obie będziemy mieć młodsze ciążę i się trzeba będzie lekarzom tłumaczyć ;) oficjalnie 7 TC a tak na prawdę między 5 a 6.
Jeśli chodzi o zwolnienie lekarskie to ja chciałabym pracować jak najdłużej. Na zwolnienie można iść od razu i nie trzeba się tłumaczyć szefowi ani planować, ale oczywiście dużo lepiej widziane będzie jednak poinformowanie go o tym wczesniej i ewentualne zaangażowanie w wyznaczenie zastępcy. Ja bym tak do tego podeszla, żeby było widać że zależy mi na pracy.

A i na koniec was zdenerwuje - ja chyba przejęłam cała wasza energię :D zmęczenia brak, jestem nakręcona jak szwajcarski zegarek. :p

@Izula85 tak naprawdę do dziś nie wiadomo, podejrzenia są różne poczynając od niewydolności szyjki macicy, a na przedwczesnym odklejaniu się kosmówki kończąc. Możliwe jeszcze ze to była wina nie wykrytej w porę niedoczynnosci tarczycy. Fakt jest taki, że przy jednym przypadku ciężko powiedzieć na 100%. Oby teraz było dobrze. Jeśli to wina szyjki to czeka mnie dluuuuugie leżenie w łóżku. Ale dam radę [emoji123] jest o co walczyć [emoji2][emoji7]

@mendi czuję się bardzo dobrze, odczuwam jedynie ból piersi i mega zmęczenie. Miałam też mdłości ale mi przeszły. Mdłości miałam głównie po luteinie pod język ale od wczoraj mam dopochwową, więc myślę że będzie lepiej :)

Niżej postaram się wkleić moje Skarby [emoji7]

1498021206-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, serdeczne gratulacje. Bliźnięta?!! Ja nawet trochę się modlę żeby u mnie był jeden bobo :D Chociaż dwójka na raz też ma swoje dobre strony.
@martula1985 są w rodzinie jakieś dwupaki?

A co do mojego samopoczucia, to najbardziej w kość mi dają piersi, pojawiła się pod skórą siateczka naczyń krwionośnych. Nocą jest najgorzej, można zwariować. Cały czas trzymam się za piersi, bo każde drgnięcie powoduje duży ból. Ale w gruncie rzeczy jest to przyjemne, jeśli się pamięta po co to wszystko.

@Izula85 tak naprawdę do dziś nie wiadomo, podejrzenia są różne poczynając od niewydolności szyjki macicy, a na przedwczesnym odklejaniu się kosmówki kończąc. Możliwe jeszcze ze to była wina nie wykrytej w porę niedoczynnosci tarczycy. Fakt jest taki, że przy jednym przypadku ciężko powiedzieć na 100%. Oby teraz było dobrze. Jeśli to wina szyjki to czeka mnie dluuuuugie leżenie w łóżku. Ale dam radę [emoji123] jest o co walczyć [emoji2][emoji7]

@mendi czuję się bardzo dobrze, odczuwam jedynie ból piersi i mega zmęczenie. Miałam też mdłości ale mi przeszły. Mdłości miałam głównie po luteinie pod język ale od wczoraj mam dopochwową, więc myślę że będzie lepiej :)

Niżej postaram się wkleić moje Skarby [emoji7]

1498021206-aaaaaa.jpeg
Ale to co będą dwujajowe?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry