reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Boli mnie jak cholera,na razie nie pojawiło się plamienie .... Wzięłam nospe forte i podwójna dawkę magnezu i czekam :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Boli mnie jak cholera,na razie nie pojawiło się plamienie .... Wzięłam nospe forte i podwójna dawkę magnezu i czekam :/

Dorcia a byłaś już u lekarza na pierwszej wizycie? Leż i odpoczywaj i mimo wszystko staraj się nie denerwować. &&&

Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wrażenie że wszystkie spodnie mnie cisną w brzuch i chodzę rozpieta [emoji48] chyba jeszcze za wcześnie na ciążowe ciuszki

Dorcia a byłaś już u lekarza na pierwszej wizycie? Leż i odpoczywaj i mimo wszystko staraj się nie denerwować. &&&

Byłam,ale nic jeszcze nie było widać...musiałam iść po zastrzyki...teraz mam 21.06 wizytę

@agaelb mialam to samo w pierwszej ciazy. Zaraz po tescie przerzucilam sie na spodnie z gumka bo mialam wrazenie, ze zwykle spodnie flaki mi cisna.
Teraz tego uczucia nie mam, chociaz ciezko chyba to stwierdzic bo teraz jedt tak goraco, ze nosze tylko luzne, materialowe i na gumce spodnie.

A ja w ciagu przedostatniego tygodnia schudlam 1kg a jem normalnie, ba, nawet kilka kinderbueno zezarlam. Od tygodnia waga w miejscu.

Dorcia dobrze zrobilas, teraz odpoczywaj jesli mozesz.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Może komuś się przyda: Właśnie odgrzebałam wątek o wizytach z poprzedniej ciąży. Pierwsze usg miałam wtedy robione w 6 tygodniu, wg usg był to 5w1d i było to o 5 dni mniej niż wg terminu om. Serduszko już biło :)

reklama
@Dorcia jak się czujesz? Absolutnie nie chce Cię straszyć ale jeżeli mocno boli i nic nie było widać na usg to jedź na IP-moze to ciąża pozamaciczna niestety

Do góry