reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Cupcake kiedy mialas ostatnia @??
Bo moje usg wyglada tak samo
1497281089-aaaaaa.jpeg

26 kwietnia, ale jestem pewna, ze do zapłodnienia doszło dopiero po stosunku 14 maja, wiec wtedy daty z usg sie pokrywają, bo gin to sprawdziła. No cóż, pozostaje czekać i się nie martwić, nie mam żadnych niepokojących objawów

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

f2w33e3kaecxqxsl.png

mhsv3e5e6jjcv2wd.png

3nr50tsdor35ph2b.png

kjmne6ydff517wxw.png

reklama
Część :) to twoja pierwsza ciąża? Jak się czujesz, masz już jakieś objawy? :)

Ciąża pierwsza, jeśli chodzi o objawy to ból piersi i brzuch pobolewa od czasu do czasu jak na miesiączkę i jak kichne albo kaszle to potrafi mocni zabiłem z boku brzucha ale to chyba więzadła. No i nie wiem jak Wy mój brzuch mimo tego że przed ciąża byl płaski to wystarczy że napije się czegoś albo zjem i już jest wystające kulka

Jejku Wy juz po USG jestescie [emoji33] u mnie jak dobrze pojdzie do najwczesniej w 7tc bede miec USG [emoji30][emoji33]
Ale i tak pewnie sie nie doczekam bo wczesniej to mnie chyba w wariatkowie zamkna [emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do mojej pierwszej wizyty pozostal tydzien. Mamusie, ktore maja juz dzieci - sprawdzila wam sie plec z chinskim kalendarzem?

Mnie się sprawdził w obu ciążach ;)
Jejku Wy juz po USG jestescie [emoji33] u mnie jak dobrze pojdzie do najwczesniej w 7tc bede miec USG [emoji30][emoji33]
Ale i tak pewnie sie nie doczekam bo wczesniej to mnie chyba w wariatkowie zamkna [emoji28]

Ja pierwsze USG dopiero bede mieć około 12tc

misiaka92 i Flower jak się czujecie?

Bardzo dużo leków bierzecie dziewczyny,Ja jak na razie tylko kwas foliowy biorę a potem mam zamiar brać tabsy dla ciężarnych.

Witam nowe mamusie :)

85993e3k38dfgdvq.png

@Ssabrinaa [emoji33] w UK mieszkasza?

Ja w Holandii i normalnie pierwsze USG jest w 10tc ale kobietom po poronieniu przysluguje dodatkowo w 7tc.
U mnie dzisiaj 4tc+4 takze jeszcze sobie troche poczekam.

reklama
Ssabrinaa ja fizycznie w miare ale psychicznie totalna porażka.. Wszyscy mnie pocieszaja ze jest jeszcze szansa itd ale ja sie juz poddalam.. Biore te luteine i chyba bede brac 3x1 a nie 2x1 bo rano nie plamie ani brzuch nie boli po południu znowu zaczyna a wieczorem przestaje (po tabletce) Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy jak

Do góry