reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Mnie wieczorem tez brzuch boli , myślę że to zmęczenie po całym dniu

Co do rpzwolnienia to codziennie rano siedzę w toalecie :(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie. Dołączam do Was i ja. Pierwszą ciążę w 2012/2013 r też przeszłam z tym forum i z dziewczynami przyjaźnię się do dziś. Wczoraj test znów pokazał dwie kreski. Wizyta umówiona na 21.06.

Witajcie. Dołączam do Was i ja.
Witaj kolejna brzuchatko :)

U mnie wciąż biało-mleczne upławy i dość ich sporo. Piersi wciąż bolesne :/ Brzuch czasem taki jakby napompowany mam.

Chyba jutro powtórzę test... bo pomimo tej I kreski wciąż czuję jakąś wewnętrzną niepewność.

Duszek30 ja miałam właśnie takie objawy. Dokładnie wiem kiedy miałam owulację i zawsze po 2 tygodniach był okres. A teraz zamiast tego biały śluz, senność okropna, ciężkość brzucha i obolałe piersi. Kiedy powinnaś mieć okres?

Witaj kolejna brzuchatko :)

U mnie wciąż biało-mleczne upławy i dość ich sporo. Piersi wciąż bolesne :/ Brzuch czasem taki jakby napompowany mam.

Chyba jutro powtórzę test... bo pomimo tej I kreski wciąż czuję jakąś wewnętrzną niepewność.
A kiedy powinnaś mieć @ ? Mi dwie kreski wyszły dopiero w dzień planowanej @ a wcześniej było pusto. Myślałam że nie jestem bo w pierwszej ciąży wyszły mi kreski parę dni przed @
Wiem że nie koniecznie byś chciała ujrzeć dwie kreski ale test powtórz w dniu spodziewanej. Będzie dobrze ☺

Witajcie. Również z przyjemnością dołączam Jestem na ppczątku 6 tygodnia, w pon robiłam betę - wyszło 600, jutro powtarzam... mam madzieję, że wszystko z maluszkiem ok

Mi beta wyszła wskazująca na brak ciąży - robiłam 6 dni przed planowana miesiączką, a trzy dni późnoej sikaniec pokazał słaboiuteńką kreseczkę

A kiedy powinnaś mieć @ ? Mi dwie kreski wyszły dopiero w dzień planowanej @ a wcześniej było pusto. Myślałam że nie jestem bo w pierwszej ciąży wyszły mi kreski parę dni przed @
Wiem że nie koniecznie byś chciała ujrzeć dwie kreski ale test powtórz w dniu spodziewanej. Będzie dobrze ☺

reklama
Do góry