Duszek30
Zaciekawiona BB
Super!!!!! Brawo!!!!No i po wizycie piękny 3,3 cm pęcherzyk a w nim ciałko żółte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!!!! Brawo!!!!No i po wizycie piękny 3,3 cm pęcherzyk a w nim ciałko żółte
To tak, jak u mnie gdy okaże się, że jest ciąża.
Mnie w pracy tak mocno zaczął boleć brzuch. Ból jak na @. Masakra. Teraz na szczęście przeszło. Jutro z rana kupuję test i robię.
No i po wizycie piękny 3,3 cm pęcherzyk a w nim ciałko żółte
Niekoniecznie nawet bym chciała. Wolałabym jednak żeby wyszła jedna. Ale jutro się okaże.Trzymam kciuki za 2 kreski
Ja to nie wiem dziewczyny czy tak naprawdę chcę do Was dołączyć. To by była moja trzecia ciąża i tej w ogole nie planowaliśmy. Owszem chcemy mieć trzeciego maluszka, ale nie teraz. Więc póki co mam mieszane uczucia.
I ja właśnie dziś zrobiłam test
Wiec się witam jest to 3 ciąża
Dziewczyny właśnie sobie zdałam sprawę z tego że żaden lekarz którego wczoraj odwiedziłam nie mówił nic o kwasie foliowym... brać, nie brać? Wcześniej nie brałam bo już straciłam nadzieję.. i nie wiem teraz...
Beta hcg w ciągu 6 dni urosła mi z 343,4 do 4281 to chyba dobry przyrost?
Hej! Dołączam do was z terminem 14 lutego. Z @ wychodzi mi dzisiaj 5 tydz ale, że mam długie cykle to tak naprawdę jestem wcześniej . Jedna ciążę straciłam więc teraz jestem w stresie a na lekarza jeszcze za wcześnie. Jutro powtarzam HCg i już będę coś wiedziała. W dodatku jestem przeziębiona więc tym bardziej mam stres
Mamuśki czy macie wrażenie że macie większy brzuch? Ja sie czuję jak słoń dosłownie jakos mi tak ciężko..
Mamusie w trzeciej ciazy. Powiedzcie mi czy w drugiej jakos szybciej bylo po was widac ciaze? Chce ukrywac sie jak najdluzej a w lipcu mam isc ma wesele kuzyni i nie wiem jak to bedzie z brzuchem
Cześć dziewczyny, jestem nowa oczekująca na pojawienie się dwóch kreseczek, do spodziewanej @ jeszcze dwa dni, więc chodzę jak na szpilkach,. Jeżeli się uda to będzie moja 3 ciąża, w domu dwie córcie 6 i 4. Termin jak coś na 18.02. Czekamy. Pozdrawiam i gratuluję tym które już pewne maleństwa
No i po wizycie piękny 3,3 cm pęcherzyk a w nim ciałko żółte
Niekoniecznie nawet bym chciała. Wolałabym jednak żeby wyszła jedna. Ale jutro się okaże.
Witaj, i spokojnie, teraz musi byc juz dobrze! Ja swoja pierwsza ciaze tez stracilam wiec wiem ze przy drugiej ten stres jest okropny ale musimy wierzyc ze kazdej z Nas sie uda