reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@Flower @ miałam 1.05 :)
Termin porodu mam na 5 lutego :)

No to naprawde fajnie ze bylo widac juz wszystko , ja mialam 26.04 i jeszcze nic nie widzialam :(
ale fakt ze sprzet u mojej gin jest hmmm nie najnowszy ze tak to ujme

kurcze większość z was ma już dzieci. Przynajmniej wiecie czego się spodziewać :) ja się trochę obawiam tego przewrotu w życiu.

Spokojnie, ja przerabialam to 5 lat temu i wszystko dla mnie znowu bedzie nowe :) a przewrot w zyciu... oj bedzie :) zawsze kazdy mowi ze dziecko zmienia wszystko i niby kazdy o tym wie, ale dopiero jak dziecko sie pojawia mozna zrozumien Jak Bardzo Zmienia :laugh2::-p:-p:-p

reklama
Spokojnie, ja przerabialam to 5 lat temu i wszystko dla mnie znowu bedzie nowe :) a przewrot w zyciu... oj bedzie :) zawsze kazdy mowi ze dziecko zmienia wszystko i niby kazdy o tym wie, ale dopiero jak dziecko sie pojawia mozna zrozumien Jak Bardzo Zmienia :laugh2::-p:-p:-p

Właśnie ja mam takie poukładane życie, wolność, robię co chce i kiedy chce - wiem że to się skończy i trochę mi smutno. Ale wiem, że dziecko to też radość. Żałuję czasem, że nie zdecydowałam się jak miałam dwadzieścia kilka lat :)

A ja bardzo lubię słuchać jak się zmienia życie. Możesz spróbować opisać, za 8 miesięcy zweryfikuje :D

No ja tez sie balam ze sie nie wbije z terminem tak jak sobie wymyslilam, ale o dziwo sie udalo i tylko zeby tak zostalo!
Ja w maju troszkę się zniechecilam i jakoś nie liczyłam na to że się uda. A jednak... Mój M wieczny optymista powiedział mi dzisiaj że on pod skórą czuł że to będzie nasz czas ☺ Chciałam urodzić dzidzie tak między lutym a majem ☺ Wszystko wskazuje na to że tak będzie, chyba już innej opcji nie biorę pod uwagę U każdej z nas musi być dobrze ☺

Ja ogólnie jestem pierwszy cykl po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Mój Gin powiedział żeby starać się od razu, większe szanse. I tak naprawdę nie wiem czy zrobić test już pojutrze bo tak powinnam dostać @ w przerwie w tabletkach czy coś mi się poprzestawialo. Czuję się dziwnie albo mam zachcianki albo nie mogę patrzeć na jedzenie, senność i okropne zmęczenie, Zadyszka po przejściu 100 metrów. Niby dwie ciąże za mną, ale tamte nie planowane więc nie denerwowalam się aż tak bardzo.

No i po wizycie :) piękny 3,3 cm pęcherzyk :) a w nim ciałko żółte :)
Super, który to tydzień? :)

Jak mnie piersi bolą, masakra! W dzień jak są uwięzione w staniku to spoko, ale jak tylko ściągnę to czuję jak bym miała dwa kamienie [emoji28] poza tym już mi urosły, aż się boję co to będzie później [emoji33]

reklama
Do góry