reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Sylviia ja bym powiedziała że pięknie.

Shemshi witaj. Ja mam urodziny 14.03. I zawsze jestem stratna na jednym prezencie bo dostaje na urodziny i Walentynkami.

reklama
Gosiunia :) myślę że właściwy termin będzie później bo owulację potwierdzana w monitoringu miałam ok 24dc. Na obecną chwilę to mam takie przeczucie, że i tym razem się nie uda. Walczę z tym i dlatego tutaj napisalam, żeby uwierzyć że będzie dobrze. Boli mnie brzuch i plecy tak jak wtedy. O tyle dobrze że bola mnie też piersi a pamiętam że przy tamtym poronieniu z dnia na dzień przestały. Byle do jutra i mam nadzieję że będę spokojniejsza po badaniu :)

No mój endo na ostatniej wizycie stwierdził ze na bank się nie uda tym razem, wyśmiał moje leczenie immunologiczne i powiedziałam sobie ze więcej niw pójdę do niego. Teraz muszę szukać nowego .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie masz leczenie immunologiczne? Ja tez poszłam w tym kierunku po 3 poronieniach, obecnie 5tc 4 ciąży.

Mamuśki czy macie wrażenie że macie większy brzuch? Ja sie czuję jak słoń dosłownie jakos mi tak ciężko..
Mamusie w trzeciej ciazy. Powiedzcie mi czy w drugiej jakos szybciej bylo po was widac ciaze? Chce ukrywac sie jak najdluzej a w lipcu mam isc ma wesele kuzyni i nie wiem jak to bedzie z brzuchem

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuśki czy macie wrażenie że macie większy brzuch? Ja sie czuję jak słoń dosłownie jakos mi tak ciężko..
Mamusie w trzeciej ciazy. Powiedzcie mi czy w drugiej jakos szybciej bylo po was widac ciaze? Chce ukrywac sie jak najdluzej a w lipcu mam isc ma wesele kuzyni i nie wiem jak to bedzie z brzuchem

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też czuję że mi brzuch spuchł :p spodnie mnie cisną

Witajcie nowe mamusie,gratulacje!!!! Przybywa nas fajnie :)
Sylviia ładnie urosła beta ;)
mysiaka92 oj tak,w kolejnych ciążach przeważnie brzuszek szybciej się pokazuje ale zależy też od organizmu bo jak wiadomo jażda kobieta jest inna no i chyba też jest ważny odstęp między ciążami.
martula1985 Ja bym brała kwas foliowy,jest bardzo ważny w pierwszych 3 miesiącach ciąży ;)

85993e3kxnm3ldqi.png

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A jakie masz leczenie immunologiczne? Ja tez poszłam w tym kierunku po 3 poronieniach, obecnie 5tc 4 ciąży.

U Mnie w gre wchodziło tylko in vitro. Mam albo miałam komórki nk które zabijały moje zarodki i do tego ATPo i cytokiny pochrzanione . Miałam dwa wlewy z intralipidu i trzy sterydy . Teraz dostanę trzeci wlew za tydzień i chyba do 12 tc będę na Encortonie .

reklama
U Mnie w gre wchodziło tylko in vitro. Mam albo miałam komórki nk które zabijały moje zarodki i do tego ATPo i cytokiny pochrzanione . Miałam dwa wlewy z intralipidu i trzy sterydy . Teraz dostanę trzeci wlew za tydzień i chyba do 12 tc będę na Encortonie .

Mnie też doradzali tylko invitro, ale spróbowałam leczenia immunosupresyjnego, teraz jestem na żelaznym zestawie (zamiast encortonu calcort) i zobaczymy jak ta ciąża się potoczy.

Do góry